logoampa

 

L’AMPA PARTICIPA AL CERTAMEN LITERARI DE SANT JORDI

El diumenge 26 d’abril es va celebrar la 20a edició del Certamen Literari de Sant Jordi a la nostra escola. Es tracta d’uns dels esdeveniments més importants, des del punt de vista cultural, amb els que col·labora l’AMPA.

En tornar de Setmana Santa els nostres fills van haver de presentar un poema o un text en prosa i entregar-lo sota un pseudònim, i els professors van triar els millors treballs per aula o per cicle com a guanyadors.

L’AMPA premia tots aquests alumnes amb un llibre, per els mes petits, o un taló a bescanviar per material a la llibreria Abacus per als més grans. A més, a tots els lliurem una rosa i un diploma en un acte presentat per la Sílvia De Gea i el Pere Tresserras. A aquest acte es van llegir alguns dels treballs.

Cal fer una menció especial als membres de la nostra coral “En Clau de Cor” i a la seva directora Núria Honrubia, que ens van fer una magnífica introducció i es van fer mereixedors de nombrosos i forts aplaudiments

Per a conclure, l’AMPA va convidar a tots els assistents a un aperitiu al pati, on els alumnes de 3er d’ESO tenien una paradeta de venda de llibres. Tota la seva recaptació serà destinada al viatge de 4rt del any vinent dels nois participants.

A continuació mostrem algunes fotografies de l’esdeveniment.