logoampa

 

12a Mostra de Cinema Espiritual - Programa complet

Benvolgudes i benvolguts,

La Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat organitza per segon any consecutiu, amb la coorganització de la Fundació Escola Cristiana i d'altres entitats, la 12a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que tindrà lloc del 30 d'octubre al 15 de desembre i que enguany destaca per l'extensió de la mostra arreu de Catalunya gràcies al conveni de col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa", que permetrà que alguns dels títols del certamen es puguin veure a Girona, Lleida i Tarragona.

La Mostra, que enguany arriba a la dotzena edició, presenta una selecció de catorze de les pel·lícules més interessants de la producció cinematogràfica espiritual i religiosa actual. En aquest certamen hi tenen cabuda tant pel·lícules que recullen la sensibilitat d'alguna de les diferents confessions religioses, com films que tenen com a fil conductor el diàleg entre la religió i la societat actual.

Les pel·lícules, subtitulades en català, aniran acompanyades d'una presentació a càrrec d'especialistes en el món del cinema i en diversitat religiosa, cosa que permetrà comprendre millor les claus dels films i convidar els espectadors a la reflexió.

Trobareu el programa complet aquí.

Us n'adjuntem el programa complet tot desitjant que sigui del vostre interès.

 

logo
logoampa

 

Curs per a nous dirigents d'AMPAs - 7 de novembre a Barcelona

Benvolgudes i benvolguts,

El proper 7 de novembre, la seu de la CCAPAC (c. dels Àngels, 18, 4t, Barcelona) acollirà un nou curs per a dirigents d'AMPAs, l'objectiu del qual és, entre d'altres, reflexionar sobre el paper de les AMPAs i donar a conèixer els elements bàsics per a una gestió de qualitat, així com intercanviar experiències i reflexionar sobre les activitats i estratègies més habituals de les AMPAs.

El programa comptarà amb la participació del pedagog, escriptor i conferenciant Juanjo Fernández, que parlarà del funcionament de les AMPAs i com millorar-lo, així com dels membres de la Junta Directiva de la CCAPAC, que abordaran el tema Actualitat de les AMPAs i serveis de la CCAPAC.

El curs és gratuït per als membres de les AMPAs associades a la CCAPAC.

Us n'adjuntem el programa complet tot desitjant que sigui del vostre interès.

 

logo
logoampa

 

Microtallers TIC del 1r trimestre - cursos breus i pràctics

Iniciació de Google apps for education, Per què cal ser present a les xarxes socials des de l'AMPA o l'escola? o Crea vídeos a l'aula amb mòbils. Aquests són només tres dels 11 microtallers breus i pràctics que la FECC ofereix aquest primer trimestre de curs amb el propòsit d'afavorir la tasca docent i contribuir a la formació contínua.

Com ja sabeu, es tracta de cursos de 2 hores i mitja en doble edició (tarda i vespre) que, enguany, amplien els continguts i que abordaran no només les xarxes socials, sinó la robòtica i la creació d'infografies.

Progressivament anireu trobant els programes dels diversos microtallers -juntament amb l'enllaç al formulari d'inscripció- a la columna de la dreta de la pàgina web www.escolacristiana.org, en l'accés directe a "Accions formatives" / "In scripció".

 

logo