La biblioteca de l’escola, tot i estar en fase de reestructuració, és un bon espai per la cultura: hi podeu trobar llibres de lectura i de consulta, entre els que destaquen les enciclopèdies i els diccionaris. Està equipada amb ordinadors amb connexió segura a Internet. .
Els alumnes a partir de 4t de Primària poden usar-la per fer deures o treballs, fins i tot en grup. És oberta tots els dies lectius del curs de 5 a 6:15 a partir del dia 16 de setembre. .
L’atenen amb dedicació un equip de Joves Bibliotecaris, alumnes de Batxillerat que, a banda del servei d’atenció diària, treballen en altres moments de l’any, com per exemple el passat mes de juliol, per avançar en les tasques d’esporga, endreça i catalogació. La coordinació l’assegura la Comissió de Biblioteca, formada per la Judith Nogueras, en Pere Tresserras, la Lali Martínez i la Sílvia de Gea. Entre tots han condicionat la galeria de la biblioteca, amb mobiliari, coixins i llibres, per dedicar-la a la lectura de ficció pels infants i joves. .