Des de principi de curs estem implementant una nova estratègia d’aprenentatge al cicle superior pel que fa a la matèria d’anglès: els nens i nenes treballen en gran grup, a la superaula, amb un equip de profes, distribuïts per racons. És el que en Jordi Mauri va sintetitzar amb la fórmula: 50 alumnes, 2 mestres, 1 auxiliar de conversa nadiu, 1 superaula, 10 racons/estacions d’aprenentatge diferents.

Aquests racons o estacions d’aprenentatge els permeten escollir el seu propi itinerari per anar desenvolupant les habilitats comunicatives, aprendre al seu ritme, recórrer als companys com a primer recurs d’ajuda i després als adults. Entre les estacions que poden triar n’hi ha de cançons, de teatre, de lectures, de converses, de jocs com el Tabú, racons d’speaking amb l’auxiliar nadiu,... Pels alumnes està sent molt motivador i pels docents implicats, tot un repte. Una fórmula molt enriquidora per tothom!

 

SETMANA CIENTÍFICA AL CICLE MITJÀ

Aquest curs hem iniciat una nova activitat amb els alumnes de cicle mitjà: "La setmana de la ciència". Hem dedicat tres tardes a fer de científics, disseccionant peixos,fent barreges reactives, jugant amb l'aigua i comprovant totes les seves màgiques reaccions, "apilant" líquids i observant de ben aprop tot allò que no podem veure a simple vista. Resultat? Un èxit absolut amb els nostres alumnes feliços i amb ganesde seguir potenciant aquest faceta curiosa que té tot cientíc!!!!

Un curs més continuem Fent Xarxa.

El passat dimecres 6 d'abril ens hem tornat a trobat amb els companys de 6è de Maristes Valldemia i de l'escola Mare de Déu de Lourdes. Amb tots ells hem tingut un matí de convivència, hem compartit jocs, tallers, esforzar i esport. Ha estat una jornada molt maca i molt interessant !!!!

Voleu fer una ullada a les fotos?

Pàgina 1 de 3