Tornem a repetir l’experiència, els alumnes de 3r d’ESO hem tornat a organitzar una jornada de donació de sang a l’escola Des de diferents matèries (Biologia i Geologia, Plàstica, Castellà, Ciutadania, Català, Matemàtiques, Cinema i Teatre) ho hem preparat tot per tal que el proper diumenge, 5 de Febrer, sigui un èxit de donacions.
Entre les feines que hem fet hi ha tallers pels companys de primària, una falca de ràdio, cartells, pancartes i un magnífic obsequi per tots els que vingueu a donar sang.
Recordeu el nostre lema: DONA'NS TRES VIDES .

 

Falca de ràdio

El curs 15-16 es va estrenar un treball de síntesi a 1r cicle d’ESO que gira a l’entorn del consumisme. Planteja com els excessos en el consum minven els recursos naturals, agreugen les diferències entre rics i pobres, afebleixen la situació dels països menys desenvolupats, augmenten els residus i deterioren el medi ambient. En definitiva, ens afecten a tots: fins i tot, condicionen les nostres possibilitats de tenir una vida plena i feliç, en la mesura que generen desitjos difícils de satisfer i moltes vegades innecessaris.

Entre les moltes novetats que va suposar la dinàmica d’aquest nou treball, cal destacar les següents: els grups cooperatius, que ja eren habituals, van estar integrats per alumnes de 1r i 2n d’ESO i van treballar tots els 180 alumnes junts en un únic espai, la sala d’actes condicionada com a súper aula. A més, els nois i noies que en cursos anteriors ja havien de gestionar-se de manera autònoma, van guanyar protagonisme des del moment que van decidir quin aspecte del consumisme tractar, després d’haver recorregut l’escola fotografiant i descrivint diferents impactes i d’haver participat en diversos tallers. La culminació del treball va ser més rica i complexa del que havia estat fins ara, concretant-se en un projecte de disseny i elaboració d’un espot per remoure les consciències.

#EquipsCooperatius #AprenentatgeBasatEnProjectes #GrupsInternivells #SuperAula #LalumneAlCentre #Impactes #Tallers #ContextosDeRealitat #ComunicacióAudiovisual #Producte #ValorsSocials #JustíciaISolidaritat #CompromísCiutadà #HonratsCiutadans