Com ja és tradicional, el darrer dilluns de gener, coincidint amb la meitat del curs, ens tornem a trobar amb les famílies de la secundària (ESO i Batxillerat) per prendre-li el pols al curs, tractar temes d’orientació i presentar els viatges de final d’etapa. Excepcionalment, la reunió amb les famílies de 3r d’ESO la farem més endavant. Ja us mantindrem informats.

Entrada i pàrquing pel carrer Salesians.

 

 

Festa de graduació de 4t d'ESO i 2m de BATXILLERAT

La festa de graduació és, segurament, l’acte més esperat i emotiu de tot el curs pels seus protagonistes, els alumnes de 4t d’ESO i 2n de batxillerat. Malgrat l’objectiu de la festa és celebrar la finalització i superació d’aquestes etapes, l’acte també inclou el repartiment de premis als millors treballs de recerca de batxillerat. Finalment, un pica-pica per a famílies i professors i, a continuació, un moment dolç pels alumnes de 2n de batxillerat clouen la celebració.

Els alumnes de 4t d'ESO, a l'assignatura d'Educació Eticocívica, hem estat treballant què i quins són els drets i els deures que té una persona que viu en societat;, conceptes com ètica i moral; les diferències entre ordres, costums i capricis; ser conscients de les conseqüències que pot tenir prendre una decisió o una altra, etc. Per treballar aquests conceptes a nivell més pràctic, així com per aplicar les noves tecnologies, aquests alumnes hem participat en el concurs Joves i Conducció (del Reial Automòbil Club de Catalunya -RACC-); un concurs que motiva i consciència als joves a conduir d'una manera segura i responsable. Els alumnes hi han participat en les modalitats de foto, relat i vídeo, aquí en teniu una mostra:

 

 

Pàgina 1 de 6