ESTIU ALS SALESIANS: CASALET EI

Preparats per l’aventura?

A l’abordatge! Els PIRATES DEL VENT, els més valents de tot l’oceà, segueixen i investiguen un nou mapa de tresors! Resulta que un dels tresors més ben guardats és a l’escola. Fa uns dies vam rebre una carta... ells ja naveguen pel gran oceà i arribaran al juny. Ens necessiten per trobar el GRAN TRESOR! Els ajudarem? Vine al Casalet i deixa’t envoltar d’una història ben especial plena de màgia i a viure una gran aventura! Uns grans pirates ens esperen i, amb ells, mil i una aventures. T’ho perdràs?

Ens refrescarem a la PISCINA, anirem d’EXCURSIÓ, farem RUIXADES i XERINGADES, BALLS, ESPORTS, MANUALITATS, VISITES SORPRESA i moltes activitats més! Un cop per setmana farem una sortida amb els vostres fills/es. Les activitats estaran adaptades en funció de les edats. Rebreu més informació de les sortides a la reunió informativa d’Estiu als Salesians.

I COM CADA ANY, a més de les sortides... La DORMIDA A L´ESCOLA! No us podeu perdre la festa de pijames! I la GRAN FESTA FINAL on tots plegats famílies i fills podrem gaudir de la piscina i acomiadar un any més el Casalet d’Estiu als Salesians.

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el servei de permanències de 17 a 18.

La nostra directora del Casalet, la Maria Sans, mestra de l’escola, amb una àmplia experiència al món del lleure, un any més; dirigirà el nostre fantàstic equip de monitors/ es que ja s’estan preparant per compartir l’estiu amb els més menuts! Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Rebreu informació més detallada del dia a dia dels vostres fills/es a la presentació d´ESTIU ALS SALESIANS: DIJOUS 18 DE MAIG A LES 19.30 HORES (SALA D´ACTES DE L’ESCOLA SALESIANS)

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

ESTIU ALS SALESIANS: CASALET CI

Aquest any el Casalet de primària es transforma en una nova realitat. Els nens i nenes hauran de superar reptes d’allò més divertits posant en joc la seva creativitat i habilitat. No pots perdre’t les noves aventures del Sales Royal!
 
Ens refrescarem a la PISCINA, anirem d’EXCURSIÓ, farem RUIXADES i XERINGADES, balls, esports, MANUALITATS, VISITES SORPRESA i moltes activitats més! Els nens i les nenes de 1r i 2n podreu triar quin és EL VOSTRE ITINERARI PREFERIT:
   Artístic: tallers i manualitats per potenciar la seva creativitat!
   Esportiu: futbol, bàsquet, hoquei, esports alternatius, jocs...
   Ball: tallers de dansa, coreografies, desplaçaments...
 
Cada setmana farem una sortida amb els vostres fills/es. Les activitats estaran adaptades en funció de les edats. Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.
 
I COM CADA ANY, a més de les sortides... La DORMIDA A L’ESCOLA! No us podeu perdre la festa de pijames! I la GRAN FESTA FINAL on tots plegats famílies i fills podrem gaudir de la piscina i acomiadar un any més el Casalet de primària d’Estiu als Salesians.
 
La nostra directora del Casalet, la Cristina Sánchez, monitora de l’escola, amb una àmplia experiència al món del lleure, dirigirà el nostre fantàstic equip de monitors/es que ja s’estan preparant per compartir l’estiu amb els vostres nens i nenes! Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Rebreu informació més detallada del dia a dia dels vostres fills/es a la presentació d´ESTIU ALS SALESIANS: DIJOUS 18 DE MAIG A LES 19.30 HORES (SALA D´ACTES DE L’ESCOLA SALESIANS)
Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

ESTIU ALS SALESIANS: CASAL [3r EP a 3r ESO]

El casal és un espai on els nois i noies podran gaudir intensament d’ activitats molt diverses triant la seva pròpia aventura estiuenca. Tots els participants formaran part d’un grup que tindrà els seus monitors de referència per al dia a dia del casal.

Podeu TRIAR EL VOSTRE ITINERARI (1 hora al dia) en funció de les vostres inquietuds:
Artístic: manualitats i tallers que potencien la creativitat dels nois i noies.     Esportiu: esports clàssics, alternatius, frontó, judo, jocs…
Teatre: es potenciarà l’expressió corporal i les arts escèniques, en un treball grupal i la representació de petites obres de teatre
Dansa: espai on expressar-se mitjançant moviments del cos
 
La primera hora del matí té un caire educatiu, podeu triar entre dues opcions: Deures d’estiu/estudi guiat: un espai en què els monitors ajudaran els vostres fills a fer les tasques d’estiu, quaderns, deures, repàs, recuperacions, jocs educatius...
English hour: degut a l’èxit d’anys anteriors, tornem a oferir l’activitat d’anglès. Passat’ho bé aprenent anglès. Activitats lúdiques per a totes les edats (cançons, sèries TV...)
 
Els darrers dies de la setmana seran especials per als vostres fills: SORTIDES, INFLABLES i la DORMIDA A L´ESCOLA! A més a més: ESPORTS, JOCS, MANUALITATS, TALLERS, BALLS, GIMCANES, CINEMA, CENTRE D’INTERÈS, FRONTÓ, RUIXADES… i la GRAN FESTA FINAL! I per refrescar-te gaudeix, cada dia, de la PISCINA DE L´ESCOLA

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

La nostra directora del casal, la Maria Rodríguez és Educadora de la PES de Salesians-Mataró i té una àmplia experiència en l’àmbit del lleure. Juntament amb l’Òscar Martín, mestre de l’escola, amb l’equip d’educadors del Centre Obert de la PES i un bon grup de monitors/es amb experiència, ja s’estan preparant per compartir un any més l’estiu amb els vostres fills/es! 

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Rebreu informació més detallada del dia a dia dels vostres fills/es a la presentació d’ESTIU ALS SALESIANS: DIJOUS 18 DE MAIG A LES 19.30 HORES (SALA D´ACTES)
 
TANCADES LES INSCRIPCIONS

CAMPUS DE FUTBOL

Arriba l’estiu i el Campus de futbol dels Salesians i l’E.F. Salesians Mataró torna! El nostre campus forma part d’Estiu als Salesians i és una bona oportunitat per gaudir del nostre esport durant l’estiu a les instal·lacions del Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua.

Dins d’ un entorn lúdic i educatiu, us proposem un campus centrat en el món del futbol. Estem planificant el campus per AJUDAR-VOS A MILLORAR LA VOSTRA TÈCNICA individual i els fonaments bàsics per CRÉIXER COM A ESPORTISTES

Millora la teva tècnica individual, els aspectes tàctics, gaudeix amb les competicions internes, els concursos, els PARTIDETS AMB ALTRES CAMPUS, xerrades tècniques, activitats específiques segons les edats, ENTRENAMENTS ESPECÍFICS DE PORTERS! I per refrescar-nos durant l’estiu tindrem PISCINA CADA DIA

Sortides a OPEN CAMP el centre parc temàtic esportiu més gran d’Europa i a l’ILLA FANTASIA! Gran gimcana final, INFLABLES, RUIXADES, festa de l’escuma, guerres de globus, vídeos, i degut a l’èxit d’anys anteriors, la DORMIDA A L’ESCOLA! Amb partidets, túnel del terror pels més grans...i per si tot això us sembla poc... PILOTA I EQUIPACIÓ DE FUTBOL PER A TOTS ELS PARTICIPANTS! 

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

Els nostres directors del campus, en Sergi Matas i en Sergi Yagüe (professors d’educació física amb àmplia experiència en la docència i el món del futbol), ja estan treballant amb l’equip d’entrenadors de l’E.F. Salesians Mataró i monitors per compartir l’estiu amb tots vosaltres. 

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Rebreu informació més detallada del dia a dia dels vostres fills/es a la presentació d´ESTIU ALS SALESIANS: DIJOUS 18 DE MAIG A LES 19.30 HORES (SALA D´ACTES DE L’ESCOLA SALESIANS)

Places limitades per rigorós ordre d'inscripció

CAMPUS DE BÀSQUET

El Campus de bàsquet de l’A.E. Boet i els Salesians us permetrà gaudir del vostre esport durant l’estiu a les instal·lacions de l’escola Salesians i a les instal·lacions del Poliesportiu Eusebi Millan.

Si vols MILLORAR LA TEVA TÈCNICA, conèixer nous jugadors, i tens ganes de gaudir aprenent, no ho dubtis! VINE A ENTRENAR, RIURE, BALLAR, ENCISTELLAR, COMPETIR… amb nosaltres! 

Aquest és un campus on el treball és específic i els vostres fills/es poden aprendre/ millorar/evolucionar aquells aspectes individuals que són essencials: MECÀNICA DE TIRCONCEPTES DEFENSIUS BÀSICSCOMPRENSIÓ DEL JOCBOTPASSADA… Entrenament al pavelló i a l’escola, servei de fisioteràpia. 

Els vostres fills/es gaudiran realitzant activitats molts diverses i engrescadores: competicions, PARTITS AMB ALTRES CAMPUSINFLABLESXERINGADES, gimcanes, ruixades, balls, PISCINA PRÒPIAGRAN FESTA FINAL al poliesportiu amb concursos i regals… I una vegada més… la DORMIDA A L’ESCOLA! I a més a més cada jugador rebrà UNA PILOTA I EQUIPACIÓ DE JOC

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

Un any més l’Alberto Peña (entrenador del 1r Equip de l’A.E. Boet i director esportiu del club), un magnífic equip d’entrenadors de diversos clubs i monitors amb experiència en el món del lleure ja estan preparant per compartir l’estiu amb tots/es vosaltres. 

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Rebreu informació més detallada del dia a dia dels vostres fills/es a la presentació d´ESTIU ALS SALESIANS: DIJOUS 18 DE MAIG A LES 19.30 HORES (SALA D´ACTES DE L’ESCOLA SALESIANS)

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

CAMPUS DE JUDO

Arriba l’estiu i aquest any el Campus de judo dels Salesians ja és una realitat! El Club de Judo Mataró organitza per primer any un campus integral de judo, formant part dels campus de l’Estiu als Salesians. Serà una bona oportunitat per seguir gaudint del tatami o de descobrir el judo com esport durant l’estiu a les instal·lacions de l’escola.

Podreu seguir progressant en el vostre esport fent una activitat plena de valors i centrada en els ASPECTES LÚDICS i DIDÀCTICS que caracteritzen l’estiu. 

Volem que gaudeixis i que a la vegada MILLORIS EN ELS ASPECTES MOTRIUS I TÈCNICS/TÀCTICS DEL JUDO. I si és el teu primer contacte amb el judo, no et preocupis, descobriràs l’ESPORT MÉS COMPLERT SEGONS LA UNESCO per a la pràctica esportiva en edats entre 5 i 14 anys. Les activitats s’enfocaran segons l’edat i la capacitat del/la nen/a. I, a més a més, cada dia, acabarem el mati gaudint de la PISCINA

En aquest campus no tot serà judo, sinó que també oferim sortides cada setmana! INFLABLES, GIMCANES, RUIXADES, FESTA DE L’ESCUMA, GUERRES DE GLOBUS... I a més a més, la DORMIDA A L’ESCOLA i un OBSEQUI PER TOTS ELS PARTICIPANTS

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 14 a 15:30 i el servei de permanències de 17 a 18.

El campus està dirigit per l’equip tècnic del Club Judo Mataró, Roger Rabassa i Lucas Vidiella (que porten a terme part de l’activitat del club dins de l’escola al llarg de l’any). Ja estan enllestint les activitats per que pugueu continuar gaudint o descobrint el judo durant l’estiu i compartir-lo amb tots vosaltres. 

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Rebreu informació més detallada del dia a dia dels vostres fills/es a la presentació d´ESTIU ALS SALESIANS: DIJOUS 18 DE MAIG A LES 19.30 HORES (SALA D´ACTES DE L’ESCOLA SALESIANS)

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.
TANCADES LES INSCRIPCIONS.
- GALERIA D'IMATGES ESTIU 2016 -