Taller d'escriptura medieval

El passat 4 de desembre de 2014 els alumnes del batxillerat cientifico-tecnologic vàrem visitar el museu de la ciència de Barcelona, el Cosmocaixa. En arribar-hi, vàrem esmorzar i tot seguit vàrem iniciar el taller que estava preparat.
El taller era seguir una exposició de la qual el guia en va derivar una petita activitat. Aquesta exposició tractava diferents aspectes, un era destinat a conèixer les diferents vocacions científiques que podrien ser el que nosaltres voldríem fer en un futur. Un altre aspecte que es tractava, era una de les investigacions del cervell humà més avançada. I l'últim aspecte que es tractava era com enviar informació a partir de la incidència de la llum.
Desprès d'aquest taller vam poder visitar per lliure el museu durant una hora. Podíem trobar experiments o explicacions que ja havíem donat en diferents matèries a l'aula i d'aquesta manera podíem entendre-ho amb claredat.
A continuació, ens vàrem reunir tots per anar cap a una sessió al Planetari. Allà vàrem poder gaudir d'una explicació de la nostra galàxia que ens va aclarir alguns dubtes sobre el nostre cel.
En acabar, vàrem voler recordar aquest dia tot i que no ens va acompanyar massa amb el temps fent-nos una fotografia de grup i després cap al autobús de tornada.