Taller d'escriptura medieval

Enguany, 1r i 2n d’ESO han coincidit en la sortida del segon trimestre:  una ruta volcànica per Olot. Els alumnes de cada curs han treballat, però, aquesta sortida de maneres diferents.

Els de 1r s’han dividit en grups de quatre experts per a poder estudiar els volcans i l’àrea que els envolta des de punts de vista diferents: botànica, geologia, economia i geografia. Una organització que els ha permès preparar la sortida amb profunditat a partir de les activitats prèvies que han treballat des de la matèria de ciències i que, en breu, desembocaran en una exposició oral. Seguir el recorregut pels volcans Santa Margarida i Croscat a partir de la geolocalització, fent ús dels seus dispositius mòbils, fou un altre ingredient fonamental i indispensable per a desenvolupar l’activitat.

Els alumnes de 2n també van visitar els volcans Santa Margarida i Croscat, però ho van fer en anglès, coincidint amb el trimestre de ciències que s’imparteix en aquesta llengua. L’experiència va ser molt positiva per què, malgrat el vocabulari específic i tècnic que requereix el coneixement d’aquest àmbit, els estudiants en van fer una bona comprensió.