mySalesians – AMPA

L’AMPA és una associació de pares i mares de l’escola que té els següents objectius:

1.- Donar suport als membres de l’Associació i en general a tots el pares, mares,  tutors, als equips d’ educadors i alumnes del centre amb tot el que fa referència  a l’educació de tots els alumnes. 

2.- Sensibilitzar, orientar i fer col·laborar als pares en la seva responsabilitat d’educar als seus fills d’acord amb l’ideari de l’Escola Salesiana. 

3.- Promoure la participació dels pares en els òrgans de govern de l’escola. 

4.- Ser la via de canalització de les iniciatives i suggeriments dels pares, per a la millora i eficàcia de les activitats i serveis de l’escola. 

5.- Promoure i col·laborar en activitats formatives de tot tipus dirigides a la formació dels associats, tant des del vessant cultural com a l’específic de responsabilització en l’educació familiar. 

6.- Facilitar la col·laboració del centre amb l’àmbit social, cultural, econòmic i laboral de l’entorn.

Enllaços

Blog dia a dia

Obrim les portes de l'escola a famílies noves

16-01-2018
[vc_single_image ima
Categories: Destacat, Escola, ESO, Infantil

La nit màgica de Reis culmina un Nadal molt intens

08-01-2018
Gràcies als voluntaris i als padrins hem pogut viure una nit màgica a la casa salesiana de Mataró. Hem batut record de participants, de padrins i d'infants apadrinats.  SaveSave SaveSave [/vc_col

Don Bosco i l'educació

27-12-2017
"L'educació és cosa del cor." Don Bosco
Categories: General

Estrenem nova pàgina web

26-12-2017
A Salesians Mataró estrenem nova web! A Salesians Mataró estrenem nova web!A Salesians Mataró estrenem nova web!A Salesians Mataró estrenem nova web!
Categories: General

Equip de joves periodistes

20-10-2017
Aquest curs, l'equip de Batxillerat ha dissenyat una nova matèria optativa per primer: Comunicació periodística, complement molt escaient a la matèria de Cultura Audiovisual.

SaveSave