mySalesians – VOL’s

 

VOL’s és una associació de cooperació internacional vers els col·lectius més desfavorits (infants, joves i dones) dels països del sud. La darrera finalitat de VOLS és garantir el dret a l’educació. Creiem molt en les possibilitats de l’educació com a eina de desenvolupament de les persones i dels pobles.

La delegació de VOL’s a Mataró vetlla per traslladar la campanya anual de VOL’s als diferents àmbits de la comunitat i l’escola a través de campanyes d’esmorzars i nit solidària, i de les diferents diades de festa. Durant el curs 17-18 la campanya serà “Sembrant Oportunitats” per a l’educació i promoció de les dones a Burkina Faso.

Paral·lelament, VOL’s promou el voluntariat com a eina de sensibilització a través de propostes de voluntariat internacional i dels grups d’Espiral Solidària de joves de Batxillerat que es troben cada divendres per tal de tractar temes d’educació per al desenvolupament i la justícia global seguint la metodologia: veure-pensar-actuar.

Enllaços

 

Blog dia a dia

Obrim les portes de l'escola a famílies noves

16-01-2018
[vc_single_image ima
Categories: Destacat, Escola, ESO, Infantil

La nit màgica de Reis culmina un Nadal molt intens

08-01-2018
Gràcies als voluntaris i als padrins hem pogut viure una nit màgica a la casa salesiana de Mataró. Hem batut record de participants, de padrins i d'infants apadrinats.  SaveSave SaveSave [/vc_col

Don Bosco i l'educació

27-12-2017
"L'educació és cosa del cor." Don Bosco
Categories: General

Estrenem nova pàgina web

26-12-2017
A Salesians Mataró estrenem nova web! A Salesians Mataró estrenem nova web!A Salesians Mataró estrenem nova web!A Salesians Mataró estrenem nova web!
Categories: General

Equip de joves periodistes

20-10-2017
Aquest curs, l'equip de Batxillerat ha dissenyat una nova matèria optativa per primer: Comunicació periodística, complement molt escaient a la matèria de Cultura Audiovisual.