Activitats de Juny a l’escola

Benvolgudes famílies,

Us saludem i desitgem que tots i totes bé estigueu bé, malgrat els llargs dies de confinament. Ja estem entrant al mes de juny i per tant a la recta cap al final de curs amb la reobertura de l’escola, i a l’inici de les activitats d’Estiu, tan típiques de la nostra casa. Sabeu que el dia 1 és festiu, per tant el dia 2 comencem a posar en marxa les dues coses. Us avancem alguna informació:

ESTIU ALS SALESIANS es posa en marxa! Es farà entre el 29 de juny i el 24 de juliol. És important que n’estigueu informats ja que les places són limitades i que encara que la prioritat és per als alumnes de l’escola a partir de la meitat  juny  s’obriran les places que quedin per als alumnes de fora. Teniu annexats la carta explicativa i el díptic amb tota la informació.

REOBERTURA DE L’ESCOLA. Probablement serà entre el 8 i el 19 de juny. No podem oblidar que el Departament d´Ensenyament ha deixat molt clar que el curs acaba online i que el retorn és per acompanyar cursos finalistes (6è EP, 4t ESO I 2n BATX) i alumnes que ho puguin necessitar. També s´ofereix la possibilitat de retornar a l´escola als infants d´infantil de 9 a 13 hores si el pare i la mare treballen.  

 

PLA DE REOBERTURA DEL CENTRE

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos del pla de reobertura de centre. Aquest pla no és definitiu, ja que està pendent de possibles modificacions que ens indiqui el Departament

Com ja sabeu, el Departament va ordenar la reobertura dels centres a partir de la fase 2 de la desescalada. Amb aquest correul us donem la informació bàsica sobre el document del pla de reobertura del centre, el qual el podreu trobar a la pàgina web de l'escola a partir de la setmana vinent (estem pendents de les últimes instruccions que ens han d'arribar a partir de dilluns).

L'assistència a l'escola és voluntària i es continuarà fent seguiment telemàtic fins al 19 de juny.

Com marca el document del Departament, l'escola ofereix l'obertura en aquests casos: 
– Acollida de l'alumnat d'educació infantil quan, per motius laborals, els progenitors no pugueu fer-vos càrrec dels vostres fills i filles. L'horari serà de 9:00 a 13:00 cada dia. Al formulari que us enviarem podeu marcar els dies que necessiteu que l’infant assisteixi a l'escola. Estarà acompanyat de dues mestres, que no necessàriament seran les seves tutores. Els grups seran de 8 alumnes i es mantindran les distàncies recomanades.
Acció educativa presencial en grups de 13 com a màxim de l'alumnat de 6è i de 4rt d’ ESO per tal de donar suport a la finalització d'etapa. Es farà dos dies a la setmana. 
Atenció tutorial individualitzada de la família amb el/la mestre/a per a qui ho  necessiti i ho demani prèviament. 

El Departament de Salut ens marca els següents requisits  per poder venir al centre:
-Absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19.
-No ser o haver estat positius al SARS-COV 2 durant els 14 dies anteriors.
-No haver estat en contacte estret amb positiu confirmat els 14 dies anteriors. 
-Calendari de vacunacions al dia. 
-En cas de tenir una malaltia crònica d'elevada complexitat es valorarà amb el metge. Tipus de malaltia:
               -Malalties respiratòries greus. 
               -Malalties cardíaques greus.
               -Malalties que afecten el sistema immunitari. 
               -Diabetis mal controlada.
               -Malalties neuromusculars o encefalopaties moderades o greus. 

Cada família haurà de signar una declaració responsable, on certifica que compleix tots els requisits.

En el cas que el vostre fill o filla tingui febre o presenti algun dels símptomes compatibles amb la COVID-19, no podrà assistir al centre. Caldrà que cada família prengui la temperatura del nen o nena abans de venir a l’escola.

Les condicions que s'hauran d'establir al centre són les següents
– Distància de 2 metres entre cada alumne.
– Ús de mascaretes dels alumnes de primària en els casos que no es puguin garantir  els límits de distància.
– Higiene de rentat de mans, a l'entrar i al sortir dels espais i a l'anar al wc.
– Ús de material individual de forma general. Si s'empra material col·lectiu, se’n minimitzarà l’ús, i se’n farà la neteja posterior.

Us saludem cordialment
Equip directiu