Antics alumnes, ens tornarem a veure!

El final de curs sempre deixa un sentiment de tristor, buidant-se les aules i acomiadant-nos de les generacions que finalitzen la seva etapa a l’escola. Aquest any marxa la generació del 2003, però no els hi diem un “adéu per sempre” sinó un “en tornarem a veure”. La generació del 2002 malauradament no va poder tenir el seu comiat i acte de graduació a causa del confinament de la pandèmia. Per això mateix, l’escola ha preparat una graduació pel proper dia 1 d’octubre.

“Benvolguts/es alumnes de la promoció del 2002,
Ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a l’acte de Graduació de la vostra promoció que farem el divendres 1 d’octubre a les 19.00h.
La situació COVID no va permetre poder fer aquest acte en el seu moment i, des de l’escola, hem tingut molt present al llarg d’aquest curs que tenim pendent aquesta cerimònia de comiat amb tots/es vosaltres.
Farem una celebració a l’aire lliure i hi estareu convidats els alumnes. Malauradament, per la persistència de la situació COVID, no podreu estar acompanyats dels vostres familiars.
Quinze dies abans de la data de la cerimònia rebreu un correu amb les indicacions concretes de l’acte adaptades a les mesures COVID del moment. Amb aquestes indicacions també us demanarem confirmació d’assistència a l’acte.
Hem utilitzat l’última llista de correus d’escola i personals que teníem quan vau acabar el 2n de Batxillerat. També farem difusió de l’acte pel grup de WhatsApp que teniu amb en Genís i la Selene.
Si, malgrat això, no tenim el correu actualitzat d’algun company/a, demaneu-li, si us plau, que enviï un correu a imma.martinez@salesians.cat per poder arribar a tothom amb les indicacions que enviarem al setembre.
Rebeu una cordial salutació de tota la Comunitat Educativa.”

La promoció del 2004 fara l’acte de graduació conjuntament amb els seus companys l’any 2022.