Batxillerat dual 2020-21

La nostra escola ofereix als alumnes de Secundària la possibilitat de fer el batxillerat dual a través d´Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual. Aquest programa permet als alumnes enriquir la seva competència en anglès i obtenir dues titulacions: el batxillerat del país d´origen i l´americà (High School Diploma). D'aquesta manera, l'alumne/a cursa estudis en dues escoles simultàniament; a la nostra escola de forma presencial i en un High School als EUA  de forma virtual.

Els alumnes estan tutoritzats per docents nadius i és un programa que es segueix online, fora de l'horari lectiu.
El nostre format es concreta en 4-5 hores de dedicació individual a casa més una hora extraescolar en grup a l’escola amb la Laura Castañé (professora d'anglès de Secundària) .

Es recomana que el Diploma Dual es comenci a 3r d'ESO o a 4t d’ ESO i es faci en tres o quatre anys. És requisit indispensable que els alumnes tinguin un bon nivell d'anglès i siguin treballadors, ja que implica estudi extra. L’ obtenció del títol va vinculada al fet de superar el batxillerat català.

Són molt els valors que el Diploma Dual aporta als alumnes, entre els quals destaquen els tres objectius principals del programa:

  • Immersió lingüística: Tot el programa es duu a terme en anglès des del primer  moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA.
  • Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur  totalment digital.
  • Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d´autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball.

Confiem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i us convoquem a una reunió virtual informativa, el proper dimecres 27 de maig 20:00h.
Si voleu assistir-hi, envieu un correu a laura.castane@salesians.cat