Bon Dia | 16 de novembre de 2020

Narcís: Jordi et vull fer una pregunta personal. Em permets?

Jordi: I tant. 

Narcís: No ens ha tocat un temps fàcil. I malgrat les dificultats sempre t’he vist serè, compromès  i animat. Jo diria que et sents realitzat en la teva tasca a l’escola. Això et fa força incombustible. La teva feina va més enllà del que toca. Per què? … Sé que dirigir/animar/acompanyar un grup de persones tan complex com el nostre no és fàcil. No és fàcil en temps ordinari i ho és menys encara en temps de pandèmia. 

Jordi: Agraeixo les teves paraules Narcís. M´agrada molt la meva feina i dona sentit a una part de la meva vida. La docència sempre m'ha apassionat i és una sort ser docent a la nostra escola i com bé dius, en plena pandèmia a tots ens ha tocat fer el màxim possible pel bé comú. Formar part d’un equip madur i vocacionat ens està ajudant molt per fer que l´escola segueixi en plena forma.

Amb la mateixa confiança jo també voldria preguntar-te el mateix. No pots dissimular que estàs satisfet del que fas, del teu equip, dels teus alumnes, de la nostra escola. Per què?

Narcís: És part de la meva vida. Sento que fent el que faig aquí realitzo la meva vocació de servei als altres. Ho visc com un regal que em permet també crèixer com a persona. Sento que estar aquí em fa millor i que treballant per fer les coses bé poso el meu granet de sorra per millorar l’escola i la societat.

Hi ha molts motius per estar orgullosos de l’escola que ens ha tocat animar, no creus? .

1.   L’equip que ens acompanya …

2.   Els nens i nenes, adolescents i joves ….

3.   Els pares i mares que confien en nosaltres i ens donen el seu suport

4.   El projecte educatiu i pastoral compartit… potent i transformador

5.   El nostre ideari que mira més enllà i busca la plenitud de la persona…

6.   Podríem seguir dient tantes coses… tants detalls.

7.    Però no ens podem allargar… que és un bon dia …

Narcís: I tant… Gràcies a tots i totes per fer la nostra vida més plena. També us volem dir que qui descobreix la seva vocació i amb ella veu que creix i fa créixer, ha descobert un veritable tresor.  

Jordi: Tant de bo cadascú trobi allò al que està cridat i pugui realitzar els seus somnis. I que amb ells es faci millor i faci millor el nostre món. 

Bon dia,bona setmana i bona feina!