Bon dia | Dimarts 6 d’octubre

Bon dia i bona setmana!

Comencem la quarta setmana d’aquest curs tan atípic amb l’alegria de tornar ser tots i totes a l’escola; també els grups que havien estat confinats temporalment. Benvinguts i benvingudes!! 
Caldrà seguir extremant les mesures preventives per a que l’escola segueixi essent un lloc segur. Un espai on no hi hagi transmissió d'aquest virus,  ans el contrari un lloc de transmissió de valors autèntics, coneixement i afecte. Comptem amb tots i totes per fer-ho possible!
Com sabeu, les extraescolars estan en marxa, per exemple el Judo i el futbol ja fa setmanes que van començar. I aquesta setmana, a primarià, ESO i batxillerat comença la Salesians English Academy i Robòtica.  I a l´ESO, tenim l´inici de l´Aula d’estudi, Tennis Taula i Combo. 
Aquestes i altres propostes completen un ventall formatiu molt variat i ric. 
Com sempre, les inscripcions segueixen obertes durant el curs. Aquest any a més de totes les mesures de seguretat establertes per sanitat tenim especialment en consideració les ràtios i l'espai que usem en funció de l´activitat ofertada.
També hem posat en marxa a través del WEB o mòbil una aplicació per facilitar apuntar-se al menjador i a l’acollida matinal. Facilitem els tràmits i evitem haver d’anar presencialment a la recepció de l’escola. Ja sabeu que el responsable de tot això és n’Albert Legido que està a la vostra disposició pel que calgui.

Hi ha una activitat extraescolar que per nosaltres com escola cristiana i salesiana té un valor especial: Son el grups de fe. Hi ha un grup d’animadors professors i voluntaris de la Comunitat cristiana, il·lusionat i amb moltes ganes que ofereixen el seu temps per fer possible un projecte d’educació i aprofundiment més enllà del currículum escolar. És el IEF: itinerari d’educació en la fe. 
Es tracta de completar la nostra formació cristiana tot fent camí de grup amb altres que comparteixen les nostres inquietuds. Don Bosco deia: Honrats ciutadans i bons cristians. 
S’ha de dir que portem tres anys fent camí. Hi ha alumnes que han estat vinculats a aquest itinerari des de fa anys i constaten que aquest compartir en grup els ha ajudat a créixer en tots sentits.  Aquesta setmana es tanquen les inscripcions i es farà una trobada virtual amb els pares el dijous per a poder explicar en que consisteix aquest itinerari.

Bon dia i bona setmana!