Campanya de reis 2020

Visca els reis!!

Enguany no hi ha hagut carruatges ni reis mags passejant per la ciutat. Tot i això han volgut venir a Mataró i en concret als salesians. Sí!  Als salesians! Visca el reis que han volgut venir a casa nostra i portar regals a molts nens i nenes de la nostra Ciutat!

Els han acollit el nostre grup de Vols joves, alguns alumnes voluntaris i alguns membres de la Junta de l’AMPA. Estaven contents. Han dit: Quina passada!

Ha estat una tarda intensa. Els reis, i tothom, han hagut de seguir uns protocols molt rigorosos per prevenir el COVID: gel, presa de la temperatura, distància… però s’han repartit centenars de regals que, gràcies a molts padrins, han pogut arribar a moltes famílies necessitades del nostre barri.

I ens ha plogut! I feia molta fred!! Ha calgut que portéssim una mica d’escalf al nostres mags d’Orient en forma de  xocolata calenta, cafè, galetes…i també algunes estufes. Però el principal escalf ha estat el del grup de voluntaris i voluntàries que tota la tarda han fet possible aquesta magnífica plataforma de repartiment de màgia!

La millor recompensa: la cara de sorpresa i l’alegria dels nens i nenes. I també de les seves famílies.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUI HO HEU FET POSSIBLE