EL GRUP de fe joves-1 ESCENIFICA EL NAIXEMENT amb els MÉS petits de l’escola

A canvi, l’alumnat de 1r Batxillerat pot treballar el veritable sentit del Nadal. 

12/12/2021 Àngela Díaz
(alumne de 1r de Batxillerat B)

El passat divendres 10 de desembre l’alumnat de 1r de batxillerat que forma part de Grup Foc va interpretar una escena del naixement de Jesús i l’adoració dels Reis Mags per als infants de P3, P4 i P5. Cada any els joves del grup de fe fan aquest servei i, a canvi, poden aprofundir, de la mà de les seves animadores en el veritable sentit del Nadal. El professorat d´infantil ha valorat molt positivament la interpretació i esforç dels més grans.

“És una obra de teatre que els nens petits adoren veure cada Nadal i donem gràcies als voluntaris del grup Joves-1 per interpretar-la tan bé i fer-nos gaudir d’aquest moment tan especial.”

Els alumnes van començar a preparar l´obra una setmana abans que aquesta es dugués a terme i, encara que amb poc temps, van saber organitzar-se molt bé per poder intrepretar-la perfectament i gaudir del moment.

“Crec que aquesta activitat ha sigut molt guai, personalment sobretot veure la il·lusió dels nens va ser impressionant”

Els alumnes al final van aconseguir el seu objectiu de passar una bona estona amb els nens i entretenir-los. Van haver d´interpretar l´obra dues vegades amb l´objectiu de respectar els grups bombolla i assegurar la distància de seguretat a què obliga la situació de la Covid-19.