ENS MOU L’ESPERANÇA

El Rector Major, Don Ángel Fernández Artime, que és la persona triada entre els salesians per ser el successor de Don Bosco, presenta cada any un lema i unes orientacions que volen il·luminar la mirada, el pensament i l’acció de la congregació en el món. Enguany, el títol de l’estrena és “Ens mou l’esperança”. 

Una reflexió que hem volgut compartir el dia 25 de gener com a docents d’una escola salesiana: A quina esperança eduquem? Només esperança del que podem sentir i tocar?  No necessitem quelcom molt més profund? Quina serà la nova normalitat a la que volem educar?

Des dels diferents equips de curs hem dedicat les dues hores de formació a veure com podem fer caminar junts la fe i l’esperança, i com avançar en els camins de la interioritat. 

Hem entès que l’esperança és una planta d’arrels profundes. Arrels que es fan fortes en situacions difícils. Una esperança que demana la força del grup. 

Don Bosco no va ser un heroi solitari. Va cercar la complicitat de molts per transformar la societat. Nosaltres en volem formar part.