ESTIU ALS SALESIANS 2020

Posem el punt final a un altre Estiu als Salesians, l’estiu més atípic que hem viscut en els últims anys

.Aquest any, l’oferta d’activitats d’estiu ha estat marcada per la incertesa de la situació actual. Per prudència, no es van oferir, per primer cop, ni el casalet d’infantil ni el campus de judo. Decisions dures que s’havien de prendre amb rapidesa dins el marc de la situació en què ens trobàvem mesos enrere.

Finalment, l’oferta d’activitats d’estiu ha estat marcada per la presència de casalets i casal, amb un vessant lúdic i educatiu, el campus de futbol i bàsquet més les propostes lingüístiques enfocades als més grans.

En total, gairebé 300 nens i joves d’entre 6 i 17 anys, de l’escola i de fora, han omplert d’alegria el silenci de les aules i els patis buits de mesos enrere. El balanç és més que positiu, gràcies a tots els monitors, educadors i ajudants que enguany han format part de l’equip, i que en un temps rècord, han preparat la millor experiència possible, en el millor dels entorns, i amb la millor companyia.

Recordarem aquest estiu, com l’estiu de les pors i la incertesa, dels grups bombolla i el gel hidroalcohòlic, l’estiu de les mascaretes i la distància de seguretat, l’estiu en el qual teníem un grup de voluntaris desinfectant el material i els espais, i entràvem a l’escola trepitjant tovalloles amb lleixiu. L’estiu dels dos metres quadrats, les limitacions d’aforament i les entrades esglaonades. Però de ben segur que també recordarem aquest estiu com el dels retrobaments i no pas el dels comiats.

Tanquem l’escola amb la satisfacció per la feina ben feta. Estem molt contents que l’Estiu als Salesians segueixi sent un èxit gràcies a la confiança que les famílies ens dipositeu per tal de poder seguir educant als vostres fills d’una manera lúdica i “a la salesiana”.

No volíem no ser-hi, hi havíem de ser, i hi hem estat. Moltes gràcies per un estiu que mai oblidarem.

Carla Aragonés
Raul Herrero
Edu Pau