L’ALUMNAT DE 1r D’ESO VA AL PARC FORESTAL

Les sortides convivencials afavoreixen la cohesió del grup classe

Els nois i noies de 1r d’ESO de la nostra escola  van dur a terme la sortida convivencial el dijous 19 de setembre al Parc Forestal. La van fer per tal de conèixer-se millor entre ells. Com cada any, aquesta sortida és realitzada pels alumnes d'ESO i Batxillerat. L’objectiu d’aquesta experiència és el fet de comunicar-se amb la gent nova i millorar la relació d’amistat entre ells. Els alumnes nous, sobretot, aprofiten molt aquesta oportunitat per establir contacte amb els que ja eren a l’escola. 

Segons expliquen els professors i els alumnes, van realitzar diferents activitats de cohesió, com el pistoler, policies i lladres, la serp cega, entre d'altes, amb l’objectiu de formar un vincle més fort en el grup classe. En Jan Pol, l’Izan Muñoz i en Quim Voludo, ens van comentar que s’ho van passar extremadament bé, van gaudir molt, van conèixer nous amics i, tot i que les activitats no eren molt originals, van acabar amb ganes de més. L’Elisa Saez, tutora de 1r d’ESO, ens va dir que els professors tenen molt d’interès en aquestes activitats per observar els diferents comportaments dels alumnes. Així, després els és més fàcil organitzar l’aula. 

P.S. Amb aquest article s'estrenen algunes de les alumnes de l'assignatura de Comunicació Periodística de 1r de Batxillerat, concretament la Sílvia Fernández, la Judit Benítez, la Núria Grèbol i la Carla Garcia.