Estiu als Salesians – Campus Bàsquet

El Campus de bàsquet de l’A.E. Boet i els Salesians us permetrà gaudir del vostre  esport  durant l’estiu a les instal·lacions de l’escola Salesians i a les instal·lacions del Poliesportiu Eusebi Millan.

Si vols millorar la teva tècnica, conèixer nous jugadors, i tens ganes de gaudir aprenent, no ho dubtis! Vine a entrenar, riure, ballar, encistellar, competir… amb nosaltres!

Aquest és un campus on el treball és específic i els vostres fills/es poden aprendre/millorar/evolucionar aquells aspectes individuals que són essencials: mecànica de tir, conceptes defensius bàsics, comprensió del joc, bot, passada… Entrenament al pavelló i a l’escola, servei de fisioteràpia.

Els vostres fills/es gaudiran realitzant activitats molts diverses i engrescadores: competicions, partits amb altres campus, xeringades, gimcanes, ruixades, balls, piscina pròpia, gran festa final al poliesportiu amb concursos i regals… I una vegada més… la dormida a l’escola! I a més a més cada jugador rebrà una pilota i equipació de joc.

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

Un any més l’Alberto Peña (entrenador del 1r Equip de l’A.E. Boet i director esportiu del club) i un magnífic equip d’entrenadors del club i monitors amb experiència en el món del lleure ho estan preparant tot per compartir l’estiu amb tots/es vosaltres.

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu eduard.pau@salesians.cat.

Descarrega el díptic del campus de bàsquet clicant aquí!