Estiu als Salesians – Campus Futbol

Arriba l’estiu i el Campus de futbol dels Salesians i l’E.F. Salesians Mataró torna! El nostre campus forma part d’Estiu als Salesians i és una bona oportunitat per gaudir del nostre esport durant l’estiu a les instal·lacions del Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua.

Dins d’ un entorn lúdic i educatiu, us proposem un campus centrat en el món del futbol. Estem planificant el campus per AJUDAR-VOS A MILLORAR LA VOSTRA TÈCNICA individual i els fonaments bàsics per CRÉIXER COM A ESPORTISTES.

Millora la teva tècnica individual, els aspectes tàctics, gaudeix amb les competicions internes, els concursos, els PARTIDETS AMB ALTRES CAMPUS, xerrades tècniques, activitats específiques segons les edats, ENTRENAMENTS ESPECÍFICS DE PORTERS! I per refrescar-nos durant l’estiu tindrem PISCINA CADA DIA!

Sortides a PORT AVENTURA, a la platja i a l’ILLA FANTASIA! GRAN GIMCANA FINAL, RUIXADES, FESTA DE L’ESCUMA, guerres de globus, vídeos i, a causa de l’èxit d’anys anteriors, la DORMIDA A L’ESCOLA! Amb partidets, túnel del terror per als més grans i per si tot això us sembla poc… PILOTA I EQUIPACIÓ DE FUTBOL PER A TOTS ELS PARTICIPANTS!

Per a aquells que ho necessitin, oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

Els nostres directors del campus, l’Edu López i en Sergi Yagüe (professors d’Educació Física amb àmplia experiència en la docència i el món del futbol), ja estan treballant amb l’equip d’entrenadors de l’E.F. Salesians Mataró i monitors per compartir l’estiu amb tots vosaltres.

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu eduard.pau@salesians.cat.