Estiu als Salesians – Campus Judo

De nou tornem a organitzar el campus de judo a l’Estiu a Salesians! Després de l’èxit de l’any passat, repetim fórmula amb la intenció de consolidar-nos com el campus de judo de referència de la ciutat. Serà una bona oportunitat per seguir gaudint del tatami o per descobrir el judo com esport durant l’estiu a les instal·lacions de l’escola.

Podreu seguir progressant en el vostre esport fent una activitat plena de valors i centrada en els ASPECTES LÚDICS i DIDÀCTICS que caracteritzen l’estiu.

Volem que gaudeixis i que a la vegada MILLORIS EN ELS ASPECTES MOTRIUS I TÈCNICS/TÀCTICS DEL JUDO. I si és el teu primer contacte amb el judo, no et preocupis, descobriràs l’ESPORT MÉS COMPLET SEGONS LA UNESCO per a la pràctica esportiva en edats entre 6 i 14 anys. Les activitats s’enfocaran segons l’edat i la capacitat del/la nen/a. I, a més a més, cada dia, acabarem el mati gaudint de la PISCINA!

En aquest campus no tot serà judo, sinó que també oferim sortides cada setmana! INFLABLES, GIMCANES, RUIXADES, FESTA DE L’ESCUMA, GUERRES DE GLOBUS… I a més a més, la DORMIDA A L’ESCOLA i un OBSEQUI PER A TOTS ELS PARTICIPANTS.

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 14 a 15 i el servei de permanències de 17 a 18.

El campus està dirigit per l’equip tècnic del Club Judo Mataró, Roger Rabassa i Lucas Vidiella (que porten a terme part de l’activitat del club dins de l’escola al llarg de l’any), ja estan enllestint les activitats per tal que pugueu continuar gaudint o descobrint el judo durant l’estiu i compartir-lo amb tots vosaltres.

Les activitats d’Estiu als Salesians  estan  coordinades  i  guiades  pels  professors  de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu eduard.pau@salesians.cat.

Descarrega el díptic del campus de judo clicant aquí!