Estiu als Salesians – Campus Judo

Per tercer any consecutiu, organitzem la nostra proposta esportiva de judo en format campus com a part de l’estiu al Salesians 2019. Després de finalitzar el campus de l’any passat amb la sensació que ja estàvem consolidats, creiem que aquest tercer any ha de suposar un “plus” qualitatiu respecte l’edició anterior.,És per aixó que aquest any disposarem de dues sales de tatami, ampliarem el nombre de places perquè ningú es quedi fora i tindrem més tallers, més monitors i per descomptat molt de judo.

Volem que gaudeixis i que a la vegada MILLORIS EN ELS ASPECTES MOTRIUS I TÈCNICS/TÀCTICS DEL JUDO. I si és el teu primer contacte amb el judo, no et preocupis, descobriràs l’ESPORT MÉS COMPLET SEGONS LA UNESCO per a la pràctica esportiva en edats entre 5 i 14 anys. Les activitats s’enfocaran segons l’edat i la capacitat del/la nen/a. I, a més a més, cada dia, acabarem el mati gaudint de la PISCINA!

En aquest campus no tot serà judo, sinó que també oferim sortides cada setmana! INFLABLES, GIMCANES, RUIXADES, FESTA DE L’ESCUMA, GUERRES DE GLOBUS… I a més a més, la DORMIDA A L’ESCOLA i un OBSEQUI PER A TOTS ELS PARTICIPANTS.

Per a aquells que ho necessitin, oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 14 a 15:30 i el servei de permanències de 17 a 18.

El campus està dirigit per l’equip tècnic del Club Judo Mataró, Roger Rabassa i Lucas Vidiella (que porten a terme part de l’activitat del club dins de l’escola al llarg de l’any). Ja estan enllestint les activitats per tal de compartir el judo amb tots vosaltres i ajudar-vos a gaudir-ne o a descrobrir-lo durant l’estiu.

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu eduard.pau@salesians.cat.