Estiu als Salesians – Casal ESO

Torna el clàssic de l’Estiu als Salesians, aquest any amb moltes més novetats. El Casal ESO! Aquest espai permetrà a nois i noies gaudir intensament d’activitats molt diverses pensades per a nens i nenes de 1r a 3r d’ESO. Els seus monitors de referència per al dia a dia del casal ja hi estan preparant un de personalitzat per a alumnes de secundària, amb un munt de novetats i sortides!

Aquest any hem pensat a oferir un casal molt personalitzat per a alumnes de secundària, des de Sortides a Port aventura i la Illa Fantasia, a una Acampada a la muntanya. No deixeu escapar l’oportunitat de passar un estiu més amb nosaltres i viure l’aventura del NOU CASAL ESO! 

Opcionalment, cada dia (excepte dimecres), aquells que ho desitgin, podran dedicar una hora a l’estudi personal i la confecció de deures d’estiu amb l’ajuda dels nostres monitors. 

Deures d’estiu/estudi guiat: un espai en què els monitors ajudaran els vostres fills a fer les tasques d’estiu, quaderns, deures, repàs, recuperacions, jocs educatius… 

Els darrers dies de la setmana seran especials per als vostres fills: SORTIDES A PARCS AQUÀTICS, PLATJA, ACAMPADA, i aquest any, com a novetat, GRAN SORTIDA A PORT AVENTURA! A més a més: ESPORTS, JOCS, MANUALITATS, TALLERS, BALLS, GIMCANES, CINEMA, FRONTÓ, RUIXADES… i MOLTES SORTIDES MÉS! I per refrescar-te gaudeix, cada dia, de la PISCINA DE L´ESCOLA! 

Per a aquells que ho necessitin, oferim el servei de menjador de 14 a 15 i la possibilitat de fer estudi guiat o feines d’estiu abans de començar les activitats.

La nostra directora del casal ESO, la Maria Rodríguez, professora de secundària amb una àmplia experiència a l’àmbit del lleure, juntament amb l’equip d’educadors del centre i un bon grup de monitors/es amb experiència, ho estan preparant tot per compartir un any més l’estiu amb els vostres fills/es! 

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu eduard.pau@salesians.cat.