Estiu als Salesians – Casal EP

Torna el clàssic de l’Estiu als Salesians, El Casal! Aquest espai permetrà a nois i noies gaudir intensament d’activitats molt diverses triant, més que mai, el seu propi Centre d’Interès. Tots els participants formaran part d’un grup, dividit per edats, que tindrà els seus monitors de referència per al dia a dia del casal.

Podeu TRIAR EL VOSTRE ITINERARI (1 hora al dia) en funció de les vostres inquietuds:

– Artístic: manualitats i tallers que potencien la creativitat dels nois i noies.

– Esportiu: esports clàssics, alternatius, frontó i jocs. 

– Teatre: partint de l’expressió corporal i la imatge anirem desenvolupant tècniques del món artístic. 

– Dansa: espai on expressar-se mitjançant moviments del cos. 

Dos dies dedicarem una hora a l’àmbit educatiu; podeu triar entre dues opcions: 

– Deures d’estiu/estudi guiat: un espai en què els monitors ajudaran els vostres fills a fer les tasques d’estiu, quaderns, deures, repàs, recuperacions, jocs educatius… 

– Joc lliure dirigit: durant aquesta estona els vostres fills podran triar entre un gran ventall d’activitats lúdico-esportives dirigides pels nostres monitors.

Els darrers dies de la setmana seran especials per als vostres fills: SORTIDES A PARCS AQUÀTICS, PLATJA, DORMIDA A L´ESCOLA… I aquest any, com a novetat, SORTIDA A PORT AVENTURA! A més a més: ESPORTS, JOCS, MANUALITATS, TALLERS, BALLS, GIMCANES, CINEMA, CENTRE D’INTERÈS, FRONTÓ, RUIXADES… i la GRAN FESTA FINAL! I per refrescar-te gaudeix, cada dia, de la PISCINA DE L´ESCOLA!

Per a aquells que ho necessitin, oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

El nostre director del casal, l’Òscar Martín, mestre de l’escola, amb una àmplia experiència en l’àmbit del lleure, juntament amb l’equip d’educadors del centre i un bon grup de monitors/es amb experiència, ho estan preparant tot per compartir un any més l’estiu amb els vostres fills/es!

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu raul.herrero@salesians.cat.