Estiu als Salesians – Casalet EI

Aquest any hem sigut portada en molts diaris! Encara no sabeu per què? 

Tenim una fàbrica de xocolata al casalet. I no és una fàbrica de xocolata normal i corrent: hi ha molts colors i gustos diferents. Però ha aparegut un petit problema i ens cal posar en marxa la fàbrica per enviar xocolata arreu del món.

Us necessitem aquest estiu! Benvingudes i benvinguts a un estiu ben dolç!

Mentre el Casalet duri, ens refrescarem pràcticament cada dia: ens banyarem sovint a la PISCINA DE L’ESCOLA i farem RUIXADES o XERINGADES. Seguint la història del bosc encantat, farem JOCS i GIMCANES, anirem d’EXCURSIÓ, farem TALLERS, tindrem moments de calma i moltes activitats més!

Al llarg del Casalet farem dues excursions d’un dia i una DORMIDA A L’ESCOLA. Les sortides seran adequades per a l’edat, normalment a espais oberts i sempre acompanyats de tot l’equip de monitores i monitors. Tot el que fem girarà al voltant d’aquesta història fantàstica que ens espera. 

Per a aquells qui ho necessiteu, oferim servei d’acollida matinal de 8 a 9h, servei de menjador de 13 a 15h i el servei de permanències de 17 a 18h.

La nostra directora del Casalet, l’Omaima Blal, monitora de l’escola, amb una àmplia experiència al món del lleure, dirigirà el nostre fantàstic equip de monitors/es que ho estan preparant tot per compartir l’estiu amb els més menuts!

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubteu a contactar al correu raul.herrero@salesians.cat.