Estiu als Salesians – Casalet EI

Vosaltres sabíeu que al Casalet existeix un bosc encantat? En aquest bosc hi viuen follets, falugues, fades, minairons, mags, algun que altre borinot i molts animals!  El follet més distret es va perdre quan amb la seva família passejava pel bosc. La minairona més gran necessita la nostra ajuda per trobar-lo. La voleu ajudar? Prepareu-vos per viure un munt d’aventures i per descobrir tots i cadascun dels secrets del Bosc Encantat. Vineu al Casalet i ajudeu els habitants del Bosc Encantat a trobar al follet distret!

Mentre el Casalet duri, ens refrescarem pràcticament cada dia: ens  banyarem sovint a la piscina de l’escola, farem ruixades o xeringades. Seguint la història del bosc encantat farem jocs i gimcanes, anirem d’excursió, farem tallers, tindrem moments de calma i moltes activitats més!

Al llarg del Casalet farem dues excursions d’un dia i una dormida a l’escola. Les sortides seran adequades per a l’edat, normalment a espais oberts i sempre acompanyats de tot l’equip de monitores i monitors. Tot el que fem girarà al voltant d’aquesta història fantàstica que ens espera. 

L’últim dia de Casal també obrirem les portes a les famílies a la tarda i podreu venir a gaudir de la festa final i de la piscina amb nosaltres. Per a aquells qui ho necessiteu oferim servei d’acollida matinal de 8 a 9h, servei de menjador de 13 a 15h i el servei de permanències de 17 a 18h.

La nostra directora del Casalet, la Maria Sans, mestra de l’escola, amb una àmplia experiència al món del lleure, un any més dirigirà el nostre fantàstic equip de monitors/es que ho estan preparant tot per compartir l’estiu amb els més menuts!

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu raul.herrero@salesians.cat.

Descarrega el díptic del casalet EI clicant aquí!