Estiu als Salesians – Casalet EP

Arriba l’Estiu i el Casalet de Primària es prepara per viure l’esdeveniment més important de l’any: LA FESTA MAJOR! Uns festa plena de sorpreses, màgia, fantasia i un munt d’activitats per gaudir de la millor FESTA MAJOR de l’estiu. A què espereu?

Ens refrescarem a la PISCINA, anirem d’EXCURSIÓ, farem RUIXADES i XERINGADES, balls, esports, MANUALITATS, VISITES SORPRESA i moltes activitats més! Els nens i les nenes de 1r i 2n podreu triar quin és EL VOSTRE ITINERARI PREFERIT:

  • Artístic: tallers i manualitats per potenciar la seva creativitat!
  • Esportiu: futbol, bàsquet, hoquei, esports alternatius, raquetes, jocs preesportius…
  • Ball: tallers de dansa, coreografies, desplaçaments…

Cada setmana farem una sortida amb els vostres fills/es. Les activitats estaran adaptades en funció de les edats. I COM CADA ANY, a més de les sortides…

La DORMIDA A L’ESCOLA! No us podeu perdre la festa de pijames, una nit màgica amb jocs de nit, cinema i moltes sorpreses més!

Per a aquells que ho necessitin oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

La nostra directora del Casalet, la Cristina Sánchez, monitora de l’escola, amb una àmplia experiència al món del lleure, dirigirà el nostre fantàstic equip de monitors/es que ho estan preparant tot per compartir l’estiu amb els vostres nens i nenes!

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu raul.herrero@salesians.cat.

Descarrega el díptic del casalet EP clicant aquí!