Estiu als Salesians – Casalet EP

Aquest estiu us espera UN GRAN VIATGE! Veniu amb energies carregades al 100% perquè haureu de resoldre grans misteris que se’ns presentaran durant el camí. Us necessitarem a tots i totes perquè sereu una peça clau d’aquesta aventura. Així que agafeu-vos ben fort la gorra i prepareu la crema solar, que s’acosta un dia molt especial i no ens el podem perdre. L’Estiu als Salesians ja és aquí!

Ens refrescarem a la PISCINA, anirem d’EXCURSIÓ a PARCS AQUÀTICS I A PORT AVENTURA! farem RUIXADES i XERINGADES, balls, esports, MANUALITATS, VISITES SORPRESA i moltes activitats més! Els nens i les nenes de 1r i 2n podreu triar quin és EL VOSTRE ITINERARI PREFERIT:

– ARTÍSTIC: tallers i manualitats per potenciar la seva creativitat!

– ESPORTIU: futbol, bàsquet, hoquei, esports alternatius, raquetes, jocs preesportius…

– BALL: tallers de dansa, coreografies, desplaçaments…

Cada setmana farem una sortida amb els vostres fills/es. Les activitats estaran adaptades en funció de les edats. I COM CADA ANY, a més de les sortides…

La DORMIDA A L’ESCOLA! No us podeu perdre la festa de pijames, una nit màgica amb jocs de nit, cinema i moltes sorpreses més!

Per a aquells que ho necessitin, oferim el servei d’acollida matinal de 8 a 9, el servei de menjador de 13 a 15 i el de permanències de 17 a 18.

Els nostres directors del Casalet de primària, Maria Mas i Martí Castellà, mestres de l’escola i monitors, amb una àmplia experiència al món del lleure, dirigiran el nostre fantàstic equip de monitors/es que ho estan preparant tot per compartir l’estiu amb els vostres nens i nenes!

Les activitats d’Estiu als Salesians estan coordinades i guiades pels professors de l’escola Edu Pau i Raúl Herrero. Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar al correu raul.herrero@salesians.cat.