Quin cap de setmana aquell!

Quin cap de setmana! Aquell i gaire bé tots! Hi ha molta vida a la casa. I els caps de setmana, també. Us animem a llegir aquest article que es fa ressò de les bones coses que passen.

Passen coses bones cada dia, constantment. Cal saber mirar i VEURE.  L’Advent ens convida a esperar i preparar un món millor, la vinguda de Jesús, el Salvador, però també ens convida a veure i admirar el do de Déu què hi ha de bo al món, la realització del somni de Jesús. La vida ens porta un munt de vivències en aquest sentit. També a casa nostra. 

Breu descripció de primer cap de setmana de desembre:

1.- Divendres tarda: grup de Batxillerat Aigua Viva animant la ginkana dels nois de 6è. Un altre grup, en aquest cas de tercer  d'ESO es connecta per vídeo conferencia amb un missioner per compartir la seva vivència de solidaritat i de fe. Que bé!

2.- Divendres vespre: un grup d’antics alumnes es volen trobar després de molts anys. Demanen si poden trobar-se a l’escola i passejar una estona pels espais que els van veure créixer. Alguns feia més de 30 anys que no havien estat a l’escola, altres hi porten els seus fills. Alegria, anècdotes … Oh quina llàstima ja no hi ha el teatre. I l’església? Quants canvis! Que bé!

3.- Divendres nit: 22 nois/es del grup Foc de 4r d'ESO es queden a passar la tarda i la nit. Festa, joc, comunicació, dormida (o no), grup, celebració i compartir inquietuds … Que bé!

4.- Grups de voluntari de VOLS repartits per centres comercials ajudant al #GranRecapte. Un antic alumne escriu “Una gran feina dels alumnes que hi varen participar i dels educadors que ho van promoure. Tot un orgull pels qui estimem el col.legi". Moltíssimes gràcies per la vostra generositat. Resultat del recapte: 4.500.000 kilos d’aliments. Que bé!

5.- Dissabte matí: un grup de pares i mares de l’AMPA prepara la Gran Aula per rebre els altres representants de lesAMPAs d’escoles salesianes de Catalunya. Volen compartir i formar-se per educar millor. Després van a dinar junts. Que bé!

6.- Dissabte tarda: trobada dels grups Amics i de catequesi de Comunió. Un grup de monitors (alumnes i antics alumnes de l’escola) i catequistes voluntaris animen els jocs i la xocolatada. Gent voluntària. Nens que s’ho passen bé i famílies que s’apleguen per compartir. Què bé!

7.- Dissabte vespre. Un grup nombrós de persones busquen un salesià per felicitar-lo i festejar amb ell els seus 92 anys. Alegria i festa compartida. Tots agraïts i emocionats recordant i celebrant la vida. Que bé!

8.- Diumenge matí: un bon grup d’animadors esportius, entrenadors i pares s’apleguen per preparar la presentació dels 150 jugadors dels equips de futbol del nostre CLUB Salesians. Alegria, grup, joc competició sana… Que bé!

9.- Diumenge mig matí: Eucaristia familiar. Trobada amb la Comunitat cristiana de salesians Mataró que celebra el primer diumenge d’Advent. Volem escoltar la Paraula de Déu i compartir la fe que ens fa créixer. Que bé!

Quanta vida que no fa soroll, però que esquitxa la vida de sentit i plenitud. Obrim els ulls per VEURE-HO  I AGRAIR-HO.

Segur que ens hem deixat coses…  l’Advent ens convida a obrir més els ulls per descobrir que Jesús obre en el cor de moltes persones, i que va fent possible un món millor. 

Jesús va venir fa 2000 anys, ve  i es fa present a la nostra vida de mil maneres, i vindrà un dia per donar plenitud a la nostra vida i a la nostra història.