REPRESENTACIONS DE NADAL

Alguns alumnes de la matèria de teatre interpreten el naixement per als infants més petits de l’escola

El passat dimecres 18 de desembre els alumnes d’Infantil van poder gaudir d’una activitat diferent i significativa a la capella de l’escola.

Els alumnes de 3r d’ESO de l’optativa de teatre van preparar una escenificació representant el naixement de Jesús. La Gemma Pons, la professora de l’optativa, ens explica que van ser uns 11 o 12 alumnes els qui van baixar a la capella per fer la interpretació. També ens aclareix que els més petits de l’escola van gaudir de l’experiència i els hi va servir de molt per entendre el relat del naixement de Jesús i la seva significació.

Així mateix la Judith Nogueras, coordinadora d’Infantil, ens fa entendre que està molt agraïda per la col·laboració del grup de nois i noies de Secundària, per compartir el seu temps i realitzar l’actuació. També va valorar molt positivament el paper del sdb de la comunitat de Mataró, Josep Mascaró, qui va contextualitzar la història i el temps litúrgic de l’Advent-Nadal.

Per acabar, els nens d’Infantil els van regalar unes nadales que s’havien après com a comiat i acció de gràcies per la il·lusió i l’empeny que hi van posar tots plegats. Així es va posar fi a una estona màgica i plena d’entusiasme.

 

P.S. Aquest article ha estat fet per l'alumna de l'assignatura de Comunicació Periodística de 1r de Batxillerat Judit Benitez Aguilar