Ritmes i emocions a 1r d’ESO

Pels alumnes de primer d'ESO, aquest final de curs ha tingut una sonoritat diferent. Música, emocions, lletres, ritmes i cançons! Amb l'ajuda generosa dels professionals de l'Aula de Música Masafrets, han pogut tirar endavant un projecte interdisciplinari que abraçava les matèries de Música i Anglès, i que connectava amb un dels objectius tutorials: l'expressió de les emocions. Els noranta-tres nois i noies de 1r d'ESO van haver d'explorar l'expressivitat del ritme, amb la tècnica del bodydub, per mostrar les emocions. La por, la felicitat, la vergonya… tenen com a resposta actituds corporals, expresions facials i percussions que les poden expressar. Això és emotionArt 2019.

Veieu-ne les imatges: és una d'aquelles vegades que imatge i música compenetradres, valen més que totes les paraules que puguem escriure.

Volem agraïr especialment a l'Aula de Música Masafrets la seva valuosa aportació, sense la qual la proposta no s'hauria pogut dur a terme. És la primera col·laboració en clau de projecte pedagògic que fem amb i ja sabem que no serà l'última!