Alumnat de primer de batxillerat visita la seu de Mataró audiovisual

08/11/2021
Àfrica Cosialls (alumna de 1r de Batxillerat B)

Els alumnes de la matèria de Comunicació periodística fan una visita als estudis de Mataró Audiovisual guiada per la periodista Laura Cera.

El passat 5 de novembre gran part dels alumnes de 1r B de batxillerat, els quals realitzen l’assignatura de Comunicació periodística, van fer una visita a Mataró audiovisual per viure l’experiència real sobre els continguts que han realitzat a l’aula d’ aquesta assignatura i aprendre coses noves sobre els mitjans de comunicació en l’àmbit audiovisual.  Mataró Audiovisual és l’empresa que gestiona la televisió i la ràdio públiques del Maresme.

La periodista i antiga alumna de l’escola Laura Cera Brisa fou l’encarregada de fer-ne l’acollida i la visita per les instal·lacions situades en el TecnoCampus de la ciutat. Així, l’alumnat ha pogut gaudir d’un recorregut comentat des dels despatxos on treballen els professionals fins a la sala de control del so i imatge passant per altres espais on tenen lloc diferents programes de ràdio i televisió. 

 “Ha sigut una experiència molt bona ja que hem pogut realitzar una simulació d’una entrevista”

Els alumnes agraeixen aquesta sortida ja que han après molt i és una manera diferent d’aprendre coses. Per als qui, a més, tenen un interès especial en el sector de la comunicació ha estat una oportunitat per veure referents dels mitjans i conèixer de primera mà els espais d’enregistrament dels programes.

“És una bona forma d’aprendre i tenir experiència en casos i situacions de realitat”“

L’experiència tindrà continuïtat la setmana que ve amb una classe magistral de la periodista Laura Cera Brisa, conductora del programa ‘Valors a l’alça’ de La Xarxa i del programa radiofònic Ona Maresme de Mataró Audiovisual.