Serveis

Informació dels serveis

VOLEM SEGUIR EDUCANT MÉS ENLLÀ DE LES HORES DE CLASSE.

  • Amb una oferta d'extraescolars que forma part del nostre Projecte Educatiu.
  • Amb una espai de migdia ben acompanyat i de qualitat.
  • Amb un estiu ric d'experiències.

Extraescolars

Les extraescolars…

El projecte d'extraescolars del centre està liderat per professors de l'escola i ofereix una oferta d'activitats completa, variada i de qualitat. Les activitats extraescolars, es divideixen en 3 grups:

  • activitats esportives 
  • activitats lúdiques
  • activitats de suport educatiu

                    

Menjador

Menjador

Els serveis de menjador de l’escola són de gestió pròpia i el menú ens arriba diàriament de Masia Bartrés, de Llavaneres, que ens garanteix un servei i una qualitat de primera. L’Anna Bartrés, diplomada en dietètica i nutrició, supervisa l’equilibri dels menús.

L’atenció als alumnes d’Educació Infantil la duu a terme el mateix equip format per la Immaculada Martín i la Maria Castillejos per tota la franja d’1 a 3, tant pel que fa a hàbits d’alimentació i d’higiene com a activitats d’entreteniment.

Els alumnes de Primària i ESO són atesos per l’equip de cuina, Mari Carmen Lara, i per professionals de la mateixa escola, preparats per atendre aquestes franges d’edat, que exerceixen el monitoratge de menjador i de lleure: Edu Pau i Núria Rodríguez. Els alumnes de CS i ESO poden fer deures durant la franja d’1 a 2 en un espai habilitat.

L’atenció dels infants i joves es fa de manera esglaonada per tal que tots puguin ser atesos en òptimes condicions.

Us recordem els tres models de pagament d’aquest servei:

Tiquet de menjador esporàdic. Està a la venda a la recepció de l’escola.

Abonament (M10). Es tracta d’un abonament que conté 10 tiquets de menjador que no caduquen i que es poden fer servir quan calgui. El dia que s’hagi d’utilitzar caldrà escriure-hi el nom, el curs i la data concreta. Com l’anterior, està a la venda a la recepció de l’escola. Existeix un abonament (M10) exclusiu pels dilluns a l’ESO a preu de fix.

Menjador fix. En el cas que vulgueu que el vostre fill/a es quedi fix al menjador cal avisar a secretaria i almenys ha de ser fix dos cops per setmana.

La Montse Grané ens prepara uns deliciosos entrepans per a l’hora de l’esbarjo, atenent així una necessitat d’algunes famílies.

Bon profit!

 

Podeu consultar els menús a continuació

DocumentsTamany
2-Menu-Febrer61.1 KiB
1-Menu-Gener82.8 KiB
Menú Març 2020 (sense Porc)128.4 KiB
Menu Març 2020139.2 KiB

Biblioteca

Biblioteca

La biblioteca de l’escola és un bon espai per la cultura: hi podeu trobar llibres de lectura i de consulta, entre els que destaquen les enciclopèdies i els diccionaris. Està equipada amb ordinadors amb connexió segura a Internet.


Els alumnes a partir de 4t de Primària poden usar-la per fer deures o treballs, fins i tot en grup. És oberta de dilluns a dijous tots els dies lectius del curs de 5 a 6:15 h. També ofereix un servei de préstec pels alumnes de Secundària, mentre que els nens i nenes d’Infantil i Primària s’emporten a casa els llibres de la biblioteca que tenen a la seva aula.
 

L’atenen amb dedicació un equip de Joves Bibliotecaris, alumnes de Batxillerat que, a banda del servei d’atenció diària, treballen en altres moments de l’any, com per exemple el mes de juliol, per avançar en les tasques de catalogació. La coordinació l’assegura la Comissió de Biblioteca. Entre tots han condicionat la galeria de la biblioteca, amb mobiliari, coixins i llibres, per dedicar-la a la lectura de ficció pels infants i joves.

Caixa ProInfància

Programa Caixa ProInfància

L’escola Sant Antoni de Pàdua formem part de les escoles que reben beques del programa de Caixa ProInfància a favor de l’èxit escolar. Els destinataris d’aquestes beques són infants i joves de famílies en risc d’exclusió. Els serveis que oferim són:

  • Programa d’Aula oberta de Primària.
  • Programa d’Aula oberta de Secundària.
  • Grups de reforç assistit a Primària.

Casals

Casals d'Estiu http://estiusalesians.blogspot.com

Quan arriba el bon temps, Salesians-Mataró es transforma. Un equip format per la PES, l'escola i joves de l'obra treballen junts per oferir un bon estiu a infants i joves des de P3 fins a segon cicle de l'ESO. L'oferta és la més variada i flexible de la ciutat. I sempre potent:

          

              

Posa't en contacte amb el responsable

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave