Serveis

Menjador

Menjador

DocumentsTamany
Menu Gener (Halal) 202158.3 KiB
Menu Gener (Infantil) 202168.0 KiB

Els serveis de menjador de l’escola són de gestió pròpia i el menú ens arriba diàriament de Masia Bartrés, de Llavaneres, que ens garanteix un servei i una qualitat de primera. L’Anna Bartrés, diplomada en dietètica i nutrició, supervisa l’equilibri dels menús.

L’atenció als alumnes d’Educació Infantil la duu a terme el mateix equip format per la Immaculada Martín i la Maria Castillejos per tota la franja d’1 a 3, tant pel que fa a hàbits d’alimentació i d’higiene com a activitats d’entreteniment.

Els alumnes de Primària i ESO són atesos per l’equip de cuina, Mari Carmen Lara, i per professionals de la mateixa escola, preparats per atendre aquestes franges d’edat, que exerceixen el monitoratge de menjador i de lleure: Albert Legido i Alberto Sanchez. 

L’atenció dels infants i joves es fa de manera esglaonada per tal que tots puguin ser atesos en òptimes condicions.

Us recordem els dos models de pagament d’aquest servei:

Tiquet de menjador esporàdic. TPVescola que facilita aquesta gestió. (cal anar al WEB a l'apartat SERVEIS)

Menjador fix. En el cas que vulgueu que el vostre fill/a es quedi fix al menjador cal avisar a secretaria i almenys ha de ser fix dos cops per setmana.

Acollida

Acollida

OBJECTIUS: Als més matiners us esperem creant un espai relaxant amb activitats motivadores i lleugeres (contes, jocs, esports,…), i aquest any, amb les mesures de seguretat amb les que estem convivint: distància de seguretat, mascareta,…

CONDICIONS: Pots triar si necessites un dia, dos, tres, quatre o tots els dies. HORARIS: 7:45 A 9:00

PREU: 1dia: 16,95€, 2 dies: 27,20€ 3 dies: 36,00€, 4 dies: 40,40€, 5 dies: 48,70€

RESPONSABLE: Eloi González  

ON APUNTAR-SE: albert.legido@salesians.cat     Properament farem les inscripcions esporàdiques a través d'una APS

Extraescolars

Les extraescolars…

El projecte d'extraescolars del centre està liderat per professors de l'escola i ofereix una oferta d'activitats completa, variada i de qualitat. Les activitats extraescolars, es divideixen en 3 grups:

  • activitats esportives 
  • activitats lúdiques
  • activitats de suport educatiu

                    

Casals

Casals d'Estiu

Resum de la reunió d'Estiu als Salesians 2020

Benvolgudes famílies, 

el curs està a punt de finalitzar, i no volem que la Covid-19 acabi amb la tradició del nostre casal d’Estiu als Salesian, tot i que ens tocarà adaptar-lo a la nova realitat i a les mesures higièniques i de seguretat corresponents. 

Estiu als Salesians està en marxa i més actiu que mai! Sabem que tots els infants, aquest any especialment, esperen aquest moment amb molta emoció. Serà màgic poder retrobar-nos a l’escola amb tots els companys i companyes que tant enyorem! Aprofitem aquest estiu per aprendre a viure de manera diferent, amb prioritats, valors, i amb més sentit del bé comú, de societat i de comunitat. 

Per tal de garantir les condicions necessàries per a la protecció de la salut dels infants i de la comunitat, hem adaptat les programacions i les activitats per a que els infants i joves retrobin en el Casal, alguns dels espais perduts a causa del confinament, i alhora es compleixin les mesures de seguretat d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Aquestes mesures de prevenció incorporen adequació de les activitats, els espais i els grups, així com mesures personals i col·lectives d’higiene i prevenció. 

Estiu als Salesians obre les portes dels CASALS i les Tecnificacions durant quatre setmanes, del 29 de juny al 24 de juliol, destinat als alumnes d’entre 6 i 14 anys. Malauradament, aquest any, i davant les dificultats que comporta gestionar i assegurar les indicacions de sanitat, ens hem vist obligats a no poder atendre els alumnes de 3 a 6 anys (educació infantil). Aquest estiu tampoc no serà possible realitzar ni el CASALET D’INFANTIL  ni el CAMPUS DE JUDO. Esperem que l'any vinent puguem tornar a comptar-hi. 

Totes les activitats del nostre casal entendran l’experiència del COVID-19 com un motor per a nous aprenentatges, on s’integrin, ara més que mai, diversos components. Prioritzarem  l’important espai d’esbarjo, esport i convivència en un ambient lúdic, però també hi haurà una hora diària de classe més formal i un acompanyament emocional per part de tot l’equip, per tal de satisfer les necessitats de tots els nostres alumnes i poder gestionar la incertesa i la por a allò desconegut. 

Aquest any, les places estan limitades a 250 participants i donarem prioritat als alumnes i famílies de l’Obra salesiana de Mataró, que tindran absoluta preferència i les millors condicions possibles. 

Equip del Casal

Caixa ProInfància

Programa Caixa ProInfància

L’escola Sant Antoni de Pàdua formem part de les escoles que reben beques del programa de Caixa ProInfància a favor de l’èxit escolar. Els destinataris d’aquestes beques són infants i joves de famílies en risc d’exclusió. Els serveis que oferim són:

  • Programa d’Aula oberta de Primària.
  • Programa d’Aula oberta de Secundària.
  • Grups de reforç assistit a Primària.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Informació dels serveis

VOLEM SEGUIR EDUCANT MÉS ENLLÀ DE LES HORES DE CLASSE.

  • Amb una oferta d'extraescolars que forma part del nostre Projecte Educatiu.
  • Amb una espai de migdia ben acompanyat i de qualitat.
  • Amb un estiu ric d'experiències.

Posa't en contacte amb el responsable