Serveis

Extraescolars

El projecte d’extraescolars del centre està liderat per professors de l’escola i ofereix una oferta d’activitats completa, variada i de qualitat. Les activitats extraescolars són una part important del projecte formatiu de l’escola, ja que representen un temps en què els infants poden fer aquelles activitats que més els agraden o que, amb l’ajuda dels pares, consideren més convenients de realitzar. Les activitats es divideixen en tres grups: activitats esportives, activitats lúdiques i activitats de suport educatiu. És per això que, any rere any, ens esforcem per oferir un conjunt d’activitats atractives i coherents amb el projecte educatiu i pedagògic de l’escola.

Consulta els horaris de les activitats d’extraescolars

Itinerari d’educació en la fe

A Salesians tenim clar que les persones desenvolupen la seva espiritualitat al llarg del seu procés de creixement personal. Per això, oferim formació cristiana des de dues claus: l’itinerari de creixement en la fe, on acompanyem la vida i proposem la tradició cristiana com a proposta de sentit, tenint en compte moments importants com la primera Comunió o la Confirmació; i l’experiència de grup, on teixim relacions fraternals que esdevenen experiències de comunitat creient. L’entrada en aquest itinerari no és una proposta tancada, ja que a més de les trobades setmanals, també oferim convivències de cap de setmana i campaments d’estiu.

L’escola Sant Antoni de Pàdua forma part de les escoles que reben beques del programa de Caixa ProInfància a favor de l’èxit escolar. Aquestes beques estan adreçades a infants i joves de famílies en risc d’exclusió, proporcionant-los suport per superar les dificultats educatives. Els serveis que oferim inclouen el programa d’Aula oberta de Primària, el programa d’Aula oberta de Secundària i els grups de reforç assistit a Primària. Aquests programes estan dissenyats per proporcionar un entorn educatiu adequat i suport addicional als estudiants, ajudant-los a assolir els seus objectius acadèmics i personals.

Informació dels serveis

VOLEM SEGUIR EDUCANT MÉS ENLLÀ DE LES HORES DE CLASSE.

  • Amb una oferta d’extraescolars que forma part del nostre Projecte Educatiu.
  • Amb una espai de migdia ben acompanyat i de qualitat.
  • Amb un estiu ric d’experiències.

Posa’t en contacte amb el responsable

Contacta amb nosaltres