Estiu als Salesians

Un casal d’estiu emocionant amb activitats creatives i divertides per a infants i joves de totes les edats.

Aquest estiu, Estius als Salesians torna amb el lema “Un estiu de Somni”. Un moment esperat per molts, que uneix amb una pinzellada màgica infants, joves, monitors i monitores, es consolida com una experiència inigualable any rere any. Amb un equip format per membres compromesos de l’escola, entre ells destaquen l’Alba Garcia i la Cristina Sánchez, com a coordinadores d’Estiu als Salesians, prometen fer realitat cada somni i crear records inoblidables per a tots els participants.

Què oferim?

Activitats lúdiques

Plantejades amb creativitat i diversió, les nostres activitats garanteixen un estiu ple de rialles i aprenentatge mentre els infants exploren noves passions i desenvolupen habilitats socials.

Excursions

Es realitzen dues excursions de tot el dia que permeten gaudir de l’estiu d’una manera més festiva. A més a més, enguany els joves de secundària viuran una nova aventura fora de l’escola.

Dormida a l’escola

Com ja és tradició, infants, joves, monitors i monitores es queden a dormir un dia a l’escola, i l’endemà esmorzen conjuntament. Una vetllada inoblidable que cada any repetim.

Dates i horaris

Contacta amb nosaltres