Els serveis de menjador de l’escola són de gestió pròpia i el menú ens arriba diàriament de Masia Bartrés, de Llavaneres, que ens garanteix un servei i una qualitat de primera. L’Anna Bartrés, diplomada en dietètica i nutrició, supervisa l’equilibri dels menús.

L’atenció als alumnes d’Educació Infantil la duu a terme el mateix equip format per la Maite Nogueras i la Maria Castillejos per tota la franja d’1 a 3, tant pel que fa a hàbits d’alimentació i d’higiene com a activitats d’entreteniment.

Els alumnes de Primària i ESO són atesos per l’equip de cuina, Carmen Morales, i per professionals de la mateixa escola, preparats per atendre aquestes franges d’edat, que exerceixen el monitoratge de menjador i de lleure: Edu Pau i Cristina Sànchez. Els alumnes de CS i ESO poden fer deures a la biblioteca dimarts, dimecres i dijous a la franja d’1 a 2.

L’atenció dels infants i joves es fa de manera esglaonada per tal que tots puguin ser atesos en òptimes condicions.

Us recordem els tres models de pagament d’aquest servei:

  • Tiquet de menjador esporàdic. Està a la venda a la recepció de l’escola.
  • Abonament (M10). Es tracta d’un abonament que conté 10 tiquets de menjador que no caduquen i que es poden fer servir quan calgui. El dia que s’hagi d’utilitzar caldrà escriure-hi el nom, el curs i la data concreta. Com l’anterior, està a la venda a la recepció de l’escola.
  • Menjador fix. En el cas que vulgueu que el vostre fill/a es quedi fix al menjador cal avisar a secretaria i almenys ha de ser fix tres cops per setmana.

L’Asun Gázquez ens prepara uns deliciosos entrepans per a l’hora de l’esbarjo, atenent així una necessitat d’algunes famílies.
Bon profit!

menjador