Comunitat cristiana

La COMUNITAT CRISTIANA  de salesians Mataró la composen un grup de persones que volen  cuidar la vivència de la fe, l'acompanyament mutu i l'amistat.  Està oberta a tothom qui vulgui. Hi participen la comunitat salesiana, els salesians cooperadors, els educadors que volen, els nens i famílies de la catequesi familiar,  els membres de l'associació de Maria Auxiliadora (ADMA), els catequistes, la confraria de la Verònica,  els grups de fe i  tothom qui vol participar en alguna de les activitats, o en l'Eucaristia del Diumenge.

Celebra la fe d'una manera familiar i propera tots els diumenges a les 11 del matí,  intentant fer de les celebracions un espai  vivencial i fratern. Viu el  seu compromís solidari a través d'iniciatives que busquen fer un món més equitatiu i millor,  amb una preferència pels nens i joves  més necessitats, com a manera de fer realitat el somni de Don Bosco.

La Comunitat Cristiana creix quan cuida les quatre dimensions que li són pròpies: kOINONIA (comunió de persones-fraternitat), LITURGIA (Celebració de la fe), DIACONIA (servei als altres, especialment als més necessitats) i MARTIRIA (testimoni de la fe-evangelització). Des de salesians mataró intentem fer-ho possible tot seguint l'estil  de Sant Joan Bosco.

DESCARREGA'T EL CALENDARI D'ACTIVITATS PASTORALS