COVID-19

Benvolgut, benvolguda,

El Departament d'Educació, seguint les instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el Covid 19, ha pres la decisió de tancar a partir del 13 de març de 2020 tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

Cal seguir les recomanacions i els protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a les mesures de prevenció del Coronavirus. 

Davant d'aquesta emergència, seguim compromesos amb les famílies i els alumnes de l'escola. Així doncs, hem habilitat diversos espais de comunicació, tant per a les famílies com per als alumnes, per mantenir l'activitat didàctica habitual de forma telemàtica.

Espai per les famílies

Seguim en contacte amb vosaltres a través de la plataforma ESEMTIA
Rebreu informació actualitzada, relacionada amb la feina encomanada per als vostres fills i filles i el seguiment del dia a dia de totes les activitats proposades. 
Adjuntem també diverses activitats per a tots els nivells de l'escola, que us facilitin  aprofitar el temps i seguir aprenent! 

Espai per alumnes (ESO i Batxillerat)

Els alumnes de l'ESO i Batxillerat disposeu de feina programada per a  les setmanes que durarà el confinament, previst fins el dia 27 de març de 2020. Teniu penjades diverses tasques de cadascuna de les matèries al MOODLE, la plataforma que heu de fer servir per comunicar-vos amb el professorat. 

Bons Dies

Hàbits saludables

Nit solidària online

Recomanacións per explicar el coronavius als més petits de casa