Bon dia 11/05

Bon dia a tothom!! 

M’agradaria començar aquests bons dies dient-vos una frase especial: “La bellesa està en els ulls de qui la mira

I perquè vull iniciar amb aquesta frase? doncs mireu. La setmana passada vam començar el mes de Maig que, si ho recordeu d’altres anys, és el mes que dediquem a Maria Auxiliadora. La figura de Maria, pels cristians i cristianes, és una figura que transmet tendresa, amor maternal, estima, devoció, ajuda, acollida…. Durant el nostre dia a dia tenim molts moments on aquests valors de Maria hi són molt presents i la podem veure en les nostres accions: quan abracem un company o companya, quan compartim l’esmorzar perquè l’altre se l’ha oblidat a casa, quan ajudem a algú amb alguna feina de classe…

El dimarts dia 24 de maig d’enguany podrem tornar a cel.lebrar el dia de M.Aux tots junts. Reprendrem aquest dia tan especial amb la nostra tradicional sortida al Parc Forestal. Els petits de primaria s’estrenen!! Quina il.lusió!

Igual que totes les mares, Maria Auxiliadora està sempre amb nosaltres i ens acompanya en el nostre camí per la vida. Ja ho fan això les mares… Encara que ens hi enfadem  sempre hi són per abraçar-nos o fer-nos aquell somriure que ens alegra el dia. 

I és que, i tornant a la frase inicial,  els ulls de les mares només veuen bellesa en els seus infants, doncs aquesta bellesa surt del COR.

Així doncs i per no entretindre’m més, el dia 24 de Maig, celebrarem el dia de Maria Auxiliadora, mare de Jesús, i mare de tots nosaltres que ens acompanya i ens guia per a ser millors persones. 

I res més, bonics i boniques, que tingueu un molt bon dia!