Bon dia 11 de maig

Pots reproduïr l'audio d'aquest bon dia fent click al botó play

La nostra escola, sense tota la moguda habitual,  està estranya i sembla trista…  “No ploris per tenir els passadissos i aules buides, o els patis sense infants, perquè tota la Comunitat Educativa ha demostrat que estàs ben viva! “.
Perquè, què és l'escola? L'escola no és un edifici, l'escola són mestres, alumnes, famílies en un projecte educatiu i pastoral compartit que ens il.lusiona.

Un projecte que no depèn d’espais físics: aules i patis… sinó de les persones que en són el seu component fonamental. Educadors i educadores  que comparteixen un model pedagògic inspirat en la genialitat de Don Bosco i  que respon als reptes actuals. I us podem assegurar que això segueix !

1ª Us demanem que ens ajudeu a valorar el que hem estat fent  i ens ajudeu a seguir millorant. Oi que ens ajudareu? Rebreu una enquesta a finals de setmana, la vostra mirada ÉS CLAU!
Hem volgut crear un recull d'imatges i vídeos de totes les activitats que hem anat fent durant aquests dies i mesos i que ens mostren com educar avui en temps de confinament i ens assenyalen probablement noves fórmules i camins que seguirem explorant.

Ben segur que us agradarà veure al nostre Web el nou apartat: “ESCOLA VIVA” una mostra més de la nostra creativitat i adaptació als reptes que ens presenta el moment actual de la nostra societat.  Entreu al web gaudiu de la nostra gent i la seva moguda en temps de confinament!  

Per acabar us regalem un missatge d’esperança …amb BONA música. BON DIA  A TOTS I TOTES!