Bon dia 17 de març

Avui tinc moltes coses per dir:

La primera és que el passat cap de setmana va fer dos anys d’ençà que ens van confinar. La veritat és que no és una data que ens agradi recordar o celebrar, però és un fet que portem dos anys diferents, on hem hagut d’aptar-nos i hem après a valorar moltes coses que donàvem per fetes.

Això em fa pensar en l’arribada del temps de la Quaresma. Aquest temps que tenim per reflexionar, revalorar i revisar-nos a nosaltres, les nostres accions i el nostre entorn. És un temps que ens va molt bé per recordar aquelles coses que vàrem aprendre amb l’arribada de la Covid 19.

D’altra banda, us vull parlar que la setmana passada va sortir el butlletí mensual d’ecosalesmat i ens recorda que podem comprar l’ampolla reutilitzable i el boc’n roll a la recepció de l’escola. També ens dona una frase per a reflexionar ben xula: no és salvatge qui viu a la natura, salvatge és qui la destrueix.

Per acabar, m’acomiado anunciant-vos dates importants del calendari d’aquest mes:

19 de març, dia del pare i 20 de març, dia internacional de la felicitat. Dues dates ben importants on se’ns pot fer present l’amor, aquella cosa que quan es és quan es fa més gran.