Bon dia | Dimarts 14/06/2022

-Darrer bon dia Jordi. Darrer que fem junts en aquest curs. Com ha passat el temps. El temps!!. 6 anys!! Hi ha hagut una alumna de 2n de Batxillerat que ha fet un brillant treball sobre el temps. L’he llegit. Qualitat en el treball de recerca. Qualitat en la reflexió. Profunditat.  Visió del passat present i futur des de noves perspectives

+Certament jo també l’he llegit i m’ha semblat un treball fora de concurs. La seva revista “Sfumato” ens dóna les claus de la seva reflexió filosòfica. Una gran reflexió!! Parlant de tot, com portes el teu final de camí a l’escola. Venies de CIutadella. No? Sis anys que ja s’han escolat. Què et ve al cap? Que t’agradaria compartir en aquest moment? Quins són els teus sentiments. Vols parlar-ne?

-Uff.. No m’ és fàcil compartir sentiments. Més aviat soc reservat i una mica tímid a l’hora d’expressar sentiments, emocions. Però vaja sí que vull dir que miro amb molt agraïment el temps passat aquí. Per mi ha estat un temps especial, de luxe… molt gratificant. Molt! M’agradaria recordar aquest temps  passat aquí, sense nostàlgies. Hi ha tantes coses bones! Sobretot persones. Em venen al cap  rostres, noms, somriures, treballs compartits,  recerca de nous camins, també alguns moments més difícils… He après molt. Surto amb la motxilla plena. I miro el present amb il·lusió i vull aprofitar-lo al màxim. I el futur no em preocupa massa. El miro amb esperança, sense adelantar-me als esdeveniments. Tot vindrà. Penso que la fe em dona una especial mirada i una certa pau …  estic en bones mans. El que hagi de ser serà… Hi ha una cançó de sopa de Cabra que m’agrada molt i que expressa força bé aquests pensament i sentiments: CAMINS.Mira que diu la lletra. 

No és senzill saber cap a on has de marxar pren la direcció del teu cor. Mai no és massa tard per tornar a començar per sortir a buscar el teu tresor. 

Camins que ara s’esvaeixen camins que has de fer sol  camins vora les estrelles camins que ja són nous 

+Preciós. Abans d’escoltar-la també m’agradarà llegir el que et vam escriure a la festa de final de curs del passat 11 de juny:   Gràcies per tots aquests anys: amb la comunitat, amb l’escola, amb la ciutat. De tots: alumnes, docents, famílies.  per acompanyar-nos: amb un somriure clar, amb una mirada còmplice, i amb un tarannà optimista. VERITABLE EXPRESSIÓ DE L’ESPERIT DE DON BOSCO.

+Uff….. No sé que dir. Gràcies Jordi per ser-hi sempre, i al costat. Escoltem ara Sopa de Cabra:

Bon dia a tots i a totes!