CELEBRACIÓ DE FI DE CURS DE LA CATEQUESI INFANTIL

Diumenge matí va tenir lloc una Eucaristia molt especial a la nostra escola. Els nens i nenes que s’estan preparant per a la primera comunió es van trobar amb els seus pares i catequistes per posar el punt i final a aquest curs. Vam poder fer-ho gràcies a l’espai que ens deixa la gran sala d’actes de l’escola. Enguany ha semblat millor no posar aquests dies les primeres comunions per seguir les pautes de prevenció de la pandèmia. Per això la major part de les comunions s’han deixat pel setembre. Segur que serà tot més fàcil… 

La trobada de fi de curs de la catequesi infantil va començar amb una reunió dels diferents grups de pares i mares; es va aprofitar el moment per fer un gran agraïment a tots els qui ho han fet possible: catequistes, pares i nens, que han estat magnífics. A continuació l’Eucaristia, que també es retransmitia a través del canal de youtube. Per acabar un refresc al pati de l’escola.

Ha estat un curs una mica estrany per les restriccions de la pandèmia, però cal dir que hem acabat molt contents del camí fet.  

El gran regal: el major coneixement de Jesús, i el poder créixer una mica més com a comunitat cristiana.