Mirant cap a l’Estiu als Salesians 2021

Comença a arrancar la programació de l’estiu al salesians! L’equip que coordinarà les activitats de l’estiu ja està en marxa, definint el marc i les propostes de lleure que es volen ofertar.  

Sabem que tots els infants, aquest any especialment, esperen aquest moment amb molta emoció. Aprofitarem aquest estiu per aprendre a viure de manera diferent, amb prioritats, valors, i amb més sentit del bé comú, de societat i de comunitat. Recuperarem les sortides setmanals i encararem una nova normalitat que esperem ens porti pel camí del millor Estiu dels últims anys.

Per tal de garantir les condicions necessàries per a la protecció de la salut dels infants i de la comunitat educativa, adaptarem les programacions i les activitats per a que els infants i joves es trobin com a casa en el Casal, i alhora que es compleixin les mesures de seguretat d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Estiu als Salesians obre les portes del CASALET, el CASAL de primària i secundària i els CAMPUS de FUTBOL i JUDO durant quatre setmanes, del 28 de juny al 23 de juliol, destinat als alumnes d’entre 3 i 14 anys en horari intensiu de matins de 9 a 14h, amb opció de menjador de 14h a 15h  i permanències de 15h a 16h. A més de col·laborar amb l’organització dels campus de bàsquet de la UEM i el campus de robòtica de Learnick 

Aquest any, les places seran limitades, donant prioritat als alumnes i famílies de l’Obra salesiana de Mataró, que tindran preferència i les millors condicions possibles.