Equip de joves periodistes

Aquest curs, l'equip de Batxillerat ha dissenyat una nova matèria optativa per primer: Comunicació periodística, complement molt escaient a la matèria de Cultura Audiovisual. De la mà de la Carmen Julià, els joves periodistes han començat a familiaritzar-se amb la feina de reporter, les dinàmiques dels equips de redacció, els entrellats dels principals gèneres periodístics, la feina de comunicació institucional,…
És una assignatura que planteja tots els aprenentatges basats en un projecte: ser l'equip de redacció de les notícies que l'escola generi. O, si més no, col·laborar cooperativament en que aquestes arribin en diferents formats.
Una de les seves primeres tasques va ser posar-se en la pell de periodistes de diversos mitjans que participaven en una roda de premsa. En concret, van sotmetre a una bateria de preguntes a la nostra responsable de Comunicació, la Sílvia de Gea.

La següent tasca va ser posar-se en la pell de redactors, entrevistadors o cronistes per acostar-vos els esdeveniments d'aquesta tardor a l'escola. La seva feina ja comença a córrer per la xarxa. Feu-hi un cop d'ull!

Crònica de la Castanyada a EI i CI

Entrevista a Mireia Duart, coordinadora de Cicle Inicial

Notícia: El Cicle Mitjà viu la seva castanyada

Crònica del recital de tardor de Cicle Mitjà i Cicle Superior