ESTIU SALESIANS A TOTA MARXA: EL CASAL

Ja tenim les activitats d’estiu en marxa. Els  més petits d' Educació Infantil amb el seu Casalet ja están a la seva fàbrica de xocolata viatjant arreu del món. Hi ha molts colors i gustos diferents però hi ha una cosa igual per a tots i és que ens ho passem d’allò més bé. I mentre duri el casalet, i aquestes calors, ens ruixarem i anirem a piscina de l’escola. També hem anat a Arbúcies i hem fet algunes visites molt interessants a la nostra ciutat. Estem  acompanyats de 36 monitors super divertits i carinyosos.

 

Els del Casalet de Primària estem també en el món dels pirates en una illa sorprenent. I a mésa més  de viure una sorprenent aventura tenim oportunitat de triar itineraris entre taller artístic, taller esportiu o ball.  Ja estem esperant la dormida a l’escola, amb la seva festa de pijames, els jocs de nit i el cinema a la fresca. Som 87 nens i nenes amb 23 monitors super guais.

El Casal d’ESO també està en marxa amb un munt de novetats i sortides. Hem començat amb Port aventura i no faltarà ben aviat l’Acampada. Món de relacions amistats i emocions. I que no hi faltin el frontó, la piscina, els balls, el cinema, les ruixades, la platja… Som 66 nois i noies acompanyats pels nostres simpàtics monitors. 

  

Per més informació aneu a https://twitter.com/EstiuSalesMat i https://estiualssalesians.blogspot.com/