ARRIBEN LES OLIMPÍADES DEL CICLE SUPERIOR

El cicle formatiu de Grau Mig organitza les olimpíades  dels alumnes de 5è i 6è de primària

9/12/2021 Júlia Morales
(alumna de 1r de Batxillerat B)

El passat divendres 5 de desembre, l’alumnat del Cicle Superior d’EP de l’escola va començar les olimpíades, que s’allargaran fins a la festa de Don Bosco, un dia molt especial per a l’escola. Els esports que s’han triat són futbol, bàsquet, vòlei i mata conills. L’horari, de 15:00h a 17:00h.

Dues setmanes abans l’alumnat del cicle formatiu d’esports i lleure de l’escola es va encarregar, en comissions, de la difusió, la cartelleria, la presentació de la competició, funcionament, normativa, i organització de l’arbitratge i el calendari. 

A més a més, un petit grup d’alumnes es va encarregar de preparar activitats alternatives pels que no juguen i això va causar que s’hi sentissin més implicats.

“Volem que aquesta tradició no acabi mai. Es una estona per gaudir i fomentar la interacció social.”

Part dels alumnes que actualment s’estan formant al cicle comenten que no els ha desagradat dur a terme aquesta dinàmica, protagonitzada anteriorment pel professorat del Cicle superior. Asseguren que és una activitat força engrescadora per a ells i que els aporta beneficis a l’hora de relacionar-se i socialitzar, a més d’enriquir la seva formació com a animadors d’activitats esportives i de lleure.

Ja fa força anys d’aquesta activitat i tothom que hi ha participat, ja sigui des de dins o des de fora, en fa una valoració positiva. Són unes tardes meravelloses en què s’envolten de companys, juguen majoritàriament a l’esport que els agrada i ho passen bé.