Bon dia, 18 de maig.

Quan diem Maria Auxiliadora, quines paraules us venen al cap? A mi, la primera de totes, és mare.

I em passa una cosa ben xula, i és que quan penso en la paraula mare, a part de pensar en la meva mare, penso en totes aquelles coses que les mares acostumen a fer per als seus fills.

I si a més a més diem que és una mare auxiliadora, llavors tinc clar que no hi ha res que aquesta mare no pugui fer per ajudar als seus fills i filles.

Maria Auxiliadora, quina mare tan lluitadora, quina mare al servei dels altres, quina mare que pateix amb nosaltres i que no ens deixa sols, que està silentment al nostre costat en els moments de necessitat.

I tu, què penses quan diem Maria?

El dimarts vinent celebrarem el dia en el seu honor, marxarem tota la primària a fer una festa al parc forestal, farem jocs i una celebració.

És per això que, des de cada aula, haureu de fer parelles. Alerta! Aquestes parelles les farem les mestres per assegurar que tot vagi bé i que totes ens ho passem genial.

A part d’això, també decorarem les aules amb dibuixos que anem fent des de religió o tutoria, així com també anem preparant i assajant les dues cançons que cantarem: Escolta Maria i Bona Mare.

M’acomiado sense dir més coses, que no us vull fer gaires spoilers.

Que tingueu molt bon dia!!