Bon dia | Dimarts 21/9/21

Narcís: Hola Jordi: Ja tenim el cole engegat. Tot ha començat a caminar i sembla que ja anem agafant el ritme ordinari.

Jordi: Ritme de creuer… si petits i grans tots estem ja en marxa i crec que contents de tornar-nos a trobar! Tot i les mascaretes he intuït molts somriures.

Narcís: Ara queda acabar d’engegar l’oferta d’activitats extraescolars, que engany és super complerta!

Jordi: és veritat l’Alex i l’Albert s’ho han currat per fer una gran proposta ben renovada. Tenim una oferta molt variada i que té un ventall gran de possibilitats per grans i petits. Esports, idiomes,  expressió, batxillerat dual (…)  Enguany ens agradaria completar l’oferta amb activitats per pares i professors: participar a la Colla gegantera amb la gralla o diversos instruments de percusió, ioga, hambol, bàsquet.

Narcís: i no oblidem l’oferta que es fa de grups de fe. Un itinerari de creixement personal que dona profunditat i qualitat humana a la nostra vida:  Conèixer els companys, poder parlar amb profunditat amb ells amb temes que de veritat ens importen, contrastar la nostra vida amb la proposta de Jesús i veure com poder ser millors no és poca cosa.

Jordi: Segurament és el més important. Crec que és una proposta interessant perquè va des dels més petits, amb la iniciació cristiana i la primera comunió… i acaba amb els grups de reflexió i creixement dels més grans. Aquesta setmana s’està  repartint la invitació pels cursos.

Narcís: Sempre he pensat que és una oferta que dona molta qualitat i identitat a la nostra escola. Qui ho aprofita certament en surt  molt beneficiat. Necessitem espais i moments  que ajudin ens ajudin a anar cap endins i que a trobar-nos a nosaltres mateixos i amb  Déu.  

Jordi: Lliga molt bé amb el lema d’enguany: ens mou l’esperança. L’esperança és una virtut de la qual es parla poc i és molt important … podríem dir que ens permet viure la vida amb més color!

Narcís: Un gran lema per tots els salesians del món que ha proposat l’actual successor de Don Bosco: Don Angel, i que està  al cap de tota la família salesiana.

Jordi: Em fas recordar aquella cançó tant potent:  COLOR ESPERANZA.

Narcís: Recordo molt dues estrofes

Se que las ventanas se pueden abrir

Cambiar el aire depende de ti

Te ayudara, vale la pena una vez mas

Saber que se puede, querer que se pueda

Quitarse los miedos, sacarlos afuera

Pintarse la cara color esperanza

Tentar al futuro con el corazón

Jordi: preciós i profund. Valdria la pena posar-la no creus?