Bon Dia | 3 de novembre

Comencem una setmana especial (moltes ho estan essent). Acabem de celebrar la castanyada i la festa de Tots sants (alguns s’han quedat amb el producte americà del halloween) 

1.- CASTANYADA, HALLOWEEN: Enmig del que tenen de “friki” especialment les tradicions que ens venen de Nord-amèrica hi ha un pensament que ens ha de fer reflexionar. El record dels qui ens han deixat, especialment d’aquells que han deixat empremtes a la nostra vida: recordar-los, posar flors al cementiri i resar per ells és una manera de retre’ls homenatge.

Recordar i celebrar les seves vides i l’amor que han dipositat en cadascú de nosaltres, ens fa bé!  Pensar que el millor homenatge que els podem fer és la nostra vida vida plena de saviesa, honradesa, sentit, ens fa bé!

Podem recordar el que deia, tan ben dit,  un gran poeta català, Pere Casaldàliga:
Al final del camí em preguntaran:
¿Has viscut? ¿Has estimat?
I jo, sense dir res,
obriré el cor vessant de noms.
No es tracta de la mort, sinó de la vida
No es tracta de "Com va morir?" , sinó de "Com va viure?"
No es tracta de "Quant va guanyar?" sinó de "Quant va donar ?"
Són aquestes les unitats per mesurar
el valor de tots els éssers humans, i no el seu naixement.
No es tracta de "Va tenir diners?", sinó de "Va tenir bon cor?"
Com va representar el paper que Déu li va donar?
Va tenir sempre una paraula amable, un somriure?
Va saber eixugar les llàgrimes?
No importa quin va ser el seu temple,
el que importa és si va ajudar als necessitats.

2.- Com sabeu: s’ha declarat l’Estat d’alarma a tot país. Cada Comunitat Autònoma en fa l’aplicació i pren les mesures segons el moment de la pandèmia que està vivint. Ho hem repetit moltes vegades: La responsabilitat individual és fonamental! TOTS SOM IMPORTANTS  per parar la transmissió del virus.

Des de l’escola ho fem sempre donant també el màxim servei i acompanyament als nostres infants i joves. 

La normativa d’extraescolars ens diu que,a més de totes les mesures prèvies, a partir d´ara només els nens d'una mateixa classe poden conformar un equip o grup per a realitzar qualsevol activitat i seguint aquests criteris a l´escola farem el següent:

  • Teníem previst i preparat poder donar continuïtat online a la SALESIANS ENGLISH ACADEMY i el CLUB de JUDO. Així ho farem immediatament.

  • Mantenim presencial: l’activitat d’anglès de petits (primer i segon EP), classes de Caixaproinfancia, aula d'estudi ESO (reforç escolar), el Combo, el patinatge i el ping pong garantint que estan separats per grups bombolla.

  • Dissortadament no podem oferir durant 15 dies totes les activitats d’educació infantil (Play & Fun, expressió corporal i sensibilització musical), robòtica, multiesports, gimnàstica rítmica i el nostre club de futbol.

  • En els Grups de Fe del divendres combinarem la presencialitat (només membres del grup bombolla) amb la virtualitat online quan aquella no es pugui garantir.

Treballarem intensament aquesta setmana per tal d´oferir propostes noves (mentre duri aquesta normativa) per a cada grup bombolla: activitats esportives i futbol, per exemple. Sabem que els infants i joves necessiten fer activitat física i l'escola serà creativa per fer-ho possible. Us mantindrem informats.

Esperem que tot plegat ens ajudi, malgrat tot, a passar aquest dies amb aprofitament, seguretat i optimisme. Recordeu: #Som 1! Bona setmana.